Mandarijntaart voor de Sint
11 november 2019
: 25 min
: 3 uur 30 min
: Makkelijk
Ingrediënten
- Voor de bodem:
- 10 dadels
- 100 gr havermout
- 1 tl kaneel
- 80 gr kokosolie (en dan gesmolten)
- 2 el cacao poeder
- 1 el honing
- Voor de kwark vulling
- 5 mandarijnen
- 3 el honing of zusto suikervervanger
- 1 liter Griekse yogurt
- 10 gelatine blaadjes (of agar agar voor vega)
- Garnering sint snoepgoed.
Instructies
- Stap 1 Begin met de bodem:
- Stap 2 In de keukenmachine doe je alle ingrediënten en mixt deze zeer fijn.
- Stap 3 Pak een kleine taartvorm en bekleed deze met bakpapier.
- Stap 4 Vul de taartvorm met het mengsel uit de keukenmachine en druk het goed en gelijkmatig aan zodat je een mooie bodem krijgt.
- Stap 5 Zet de bodem weg in de koelkast.
- Stap 6 Yoghurt laag:
- Stap 7 Week de gelatine blaadjes zoals op de verpakking omschreven.
- Stap 8 Pel de mandarijnen en zorg dat de partjes geen pitjes hebben.
- Stap 9 Meng de yoghurt, honing en mandarijnen door elkaar.
- Stap 10 Meng het gelatine mengsel door de yoghurt.
- Stap 11 Schenk het geheel op de bodem die je in de koelkast hebt staan en laat de taart 3 uur opstijven terug in de koelkast.
- Stap 12 De taart is klaar en je kunt nu garneren, dit kan met chocolade, pepernoten of slagroom met schuimpjes!
I’ll right away seize your rss feed as I can’t to find your
email subscription link or e-newsletter service.
Do you have any? Kindly permit me understand so that I could
subscribe. Thanks.
I think the admin of this site is actually working hard in support of his web site, as here every
information is quality based data.
I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did
you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to construct
my own blog and would like to find out where u got this from.
appreciate it