Mandarijntaart voor de Sint

Mandarijntaart voor de Sint

11 november 2019
: 25 min
: 3 uur 30 min
: Makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • Voor de bodem:
  • 10 dadels
  • 100 gr havermout
  • 1 tl kaneel
  • 80 gr kokosolie (en dan gesmolten)
  • 2 el cacao poeder
  • 1 el honing
  • Voor de kwark vulling
  • 5 mandarijnen
  • 3 el honing of zusto suikervervanger
  • 1 liter Griekse yogurt
  • 10 gelatine blaadjes (of agar agar voor vega)
  • Garnering sint snoepgoed.
Instructies
  • Stap 1 Begin met de bodem:
  • Stap 2 In de keukenmachine doe je alle ingrediënten en mixt deze zeer fijn.
  • Stap 3 Pak een kleine taartvorm en bekleed deze met bakpapier.
  • Stap 4 Vul de taartvorm met het mengsel uit de keukenmachine en druk het goed en gelijkmatig aan zodat je een mooie bodem krijgt.
  • Stap 5 Zet de bodem weg in de koelkast.
  • Stap 6 Yoghurt laag:
  • Stap 7 Week de gelatine blaadjes zoals op de verpakking omschreven.
  • Stap 8 Pel de mandarijnen en zorg dat de partjes geen pitjes hebben.
  • Stap 9 Meng de yoghurt, honing en mandarijnen door elkaar.
  • Stap 10 Meng het gelatine mengsel door de yoghurt.
  • Stap 11 Schenk het geheel op de bodem die je in de koelkast hebt staan en laat de taart 3 uur opstijven terug in de koelkast.
  • Stap 12 De taart is klaar en je kunt nu garneren, dit kan met chocolade, pepernoten of slagroom met schuimpjes!

Gerelateerde Posts



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *