Lekker de keuken in!

Lekker de keuken in!

We zijn de maand april bezig met de Summerproof challenge. We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe deze bij jullie gaat!? Wat ik lastig vind met dit mooie weer is dat ik graag op terrasjes zit en nou niet altijd een spa blauw wil bestellen. 

De bbq lonkt, het biertje ook, maar ik hou vol! Daarom duik ik graag de keuken in. Van smoothies tot salades, want dit is het moment om uit je dak te gaan. Elke ochtend een smoothie met veel groente en een beetje fruit, maar ook ben ik weer helemaal in to de salades met dit mooie weer.  Tijd speelt bij het koken wel altijd een belangrijke rol, we hebben een gezin, een baan en een uit de hand gelopen hobby Gezonde Dutchies. Als ik in de keuken sta moet het eten makkelijk en snel te bereiden zijn. Naast verse ingrediënten is goede keukenapparatuur een must. De momenten van frustratie zijn de momenten waarop ik niet de juiste snijplank kan vinden en mijn fijne scherpe mes in de vaatwasser zit.

Blij in de keuken

Gelukkig mag ik als foodblogger regelmatig producten en of materialen testen! Als er food post binnenkomt is het openmaken van het doosje al een feest. Zo mocht ik de messen van Victorinox testen! Ze zien er super mooi uit, maar zijn ze ook fijn in het gebruik? Oké ik overdrijf niet, maar als ik in de lucht een limoen door de midden kan snijden is het mes super scherp. Pita broodje, courgette, brood, vlees….ik kon werkelijk alles met gemak snijden.  Voor al het snijwerk pakte ik het mesje.

De grap was wel dat ik nooit in mijn vingers snijd maar nu natuurlijk wel! Dit mesje is super scherp dus moest ik niet even te snel iets tussendoor willen doen. Niet handig van mij!

Ook de prijs viel me enorm mee, als je kijkt op de website van Homeij zie je dat je al voor €5.95 een goed mesje hebt. Ik zeg koopje! We mochten ook 5 mesjes weggeven tijdens onze verjaardagsmaand in maart.
Super leuke reacties kregen we:

“wat een super mesje, mijn man is eindelijk tevreden als hij in de keuken moet helpen”

“bedankt voor het mesje, elke ochtend sta ik mijn groente en fruit voor de smoothies te snijden”

“yehhh het mesje is binnen, ik gebruikte het de eerste keer voor de biefstuk…haha ja ik weet het geen groente, maar ook dat ging prima “

Kortom wil jij je leven in de keuken aangenamer maken dan is dit mesje van superieure Zwitserse kwaliteit echt een aanrader en hij is echt uitzonderlijk scherp. Het lemmet is van zeer hard roestvrij staal en de ergonomische handgreep is gemaakt van kunststof. Het mesje is bovendien vaatwasmachinebestendig, wel handig voor deze snelle mama.

Snijden is nu een koud kunstje en zowaar leuk om te doen 😉

Liefs,

Mirella


Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Tripjes naar de supermarkt

Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek. Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal […]Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *