Het blijft een strijd!

Strijd met mezelf

Ik lig nu na het eten van heerlijke thuisbezorgde sushi op deze Moederdag languit op de bank. Ik heb afgelopen week vakantie gehad met veel eten en elke dag wel een glas wijn. En dan dit weekend nog genoten van een bbq en sushi. Voor mijn gevoel hoef ik alleen al naar eten te kijken om aan te komen en voel ik me al vijf kilo zwaarder na zo een week vakantie. Niet dat ik er heel erg mee zit. Het is een gevoel en iets tijdelijks. Er is een simpele oplossing voor; get back on track!

Detoxen

Morgen start mijn detox driedaagse. Hoewel ik het eerder heb gedaan en weet dat ik het kan vind ik het toch wel even pittig. Voordeel; ik hoef niet na te denken over wat ik moet gaan eten, alleen maar het juiste sapje van Uzuma op het juiste moment drinken. Nadeel; ik hou van eten, maar echt heel erg, dus dat mis ik dan vreselijk drie dagen lang. 

Hobbels

Dat is dus al strijd nummer 1! Hoewel Mirella en ik gewend zijn aan deze levensstijl die we jou ook proberen mee te geven, is het voor mij persoonlijk echt ook nog een weg met hobbels. Zo gaat het een periode allemaal heel makkelijk en zo beland ik weer in een dipje. Het is natuurlijk niet alleen maar om de voeding te doen, ook zelf actief sporten en dat ontstaat weer door hoe ik in mijn vel zit. Heb ik stress, slaap ik slecht of gewoon te druk dan glijd ik sneller af naar dat dipje. Vast herkenbaar? Ik accepteer gelukkig wel dat ik ook maar gewoon een mens ben en geen machine. Dat ik steeds weer een nieuwe les leer uit elke dip periode maar juist ook uit een top periode. Want het betekent dat ik de discipline heb om te vallen en weer op te staan en in grote mate vol houd wat ik voor mezelf wil en waar ik me goed bij voel. En dat is mijn boodschap aan jou; zoek uit en doe wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. Zolang je maar in je achterhoofd houd dat het gaat om een gezond lijf en energieke jij. De juiste balans! Die hobbels horen er bij! 

Hernieuwde kracht

Ik ga de strijd de komende dagen gewoon weer met mezelf aan als een soort startschot van hernieuwde kracht! En weet ik dat ik straks nog weer even wat trotser op mezelf ben en zorgt dat ik weer op positieve wijze kan doorpakken. Want waarom ga ik die detox driedaagse doen? Dat is allemaal naar aanleiding van de haarscan analyse (voor info klik hier). Binnenkort vertel ik je meer over mijn proces na de uitkomsten van deze haarscan en mijn gezondheid. Voor nu kun je me volgen hoe het me af gaat met de sapjes aankomende week via Instagram, ojee!

Liefs,
Denise

Rate this post


4 thoughts on “Het blijft een strijd!

 • hello there and thank you for your information – I’ve definitely picked up something new
  from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, as I experienced to reload
  the website lots of times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web hosting is OK? Not
  that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement
  in google and can damage your quality score if advertising and marketing
  with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective interesting content.
  Make sure you update this again very soon.

 • I’m not sure where you are getting your information, but good topic.

  I needs to spend some time learning much more or
  understanding more. Thanks for great information I was
  looking for this information for my mission.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *