Het blijft een strijd!

Strijd met mezelf

Ik lig nu na het eten van heerlijke thuisbezorgde sushi op deze Moederdag languit op de bank. Ik heb afgelopen week vakantie gehad met veel eten en elke dag wel een glas wijn. En dan dit weekend nog genoten van een bbq en sushi. Voor mijn gevoel hoef ik alleen al naar eten te kijken om aan te komen en voel ik me al vijf kilo zwaarder na zo een week vakantie. Niet dat ik er heel erg mee zit. Het is een gevoel en iets tijdelijks. Er is een simpele oplossing voor; get back on track!

Detoxen

Morgen start mijn detox driedaagse. Hoewel ik het eerder heb gedaan en weet dat ik het kan vind ik het toch wel even pittig. Voordeel; ik hoef niet na te denken over wat ik moet gaan eten, alleen maar het juiste sapje van Uzuma op het juiste moment drinken. Nadeel; ik hou van eten, maar echt heel erg, dus dat mis ik dan vreselijk drie dagen lang. 

Hobbels

Dat is dus al strijd nummer 1! Hoewel Mirella en ik gewend zijn aan deze levensstijl die we jou ook proberen mee te geven, is het voor mij persoonlijk echt ook nog een weg met hobbels. Zo gaat het een periode allemaal heel makkelijk en zo beland ik weer in een dipje. Het is natuurlijk niet alleen maar om de voeding te doen, ook zelf actief sporten en dat ontstaat weer door hoe ik in mijn vel zit. Heb ik stress, slaap ik slecht of gewoon te druk dan glijd ik sneller af naar dat dipje. Vast herkenbaar? Ik accepteer gelukkig wel dat ik ook maar gewoon een mens ben en geen machine. Dat ik steeds weer een nieuwe les leer uit elke dip periode maar juist ook uit een top periode. Want het betekent dat ik de discipline heb om te vallen en weer op te staan en in grote mate vol houd wat ik voor mezelf wil en waar ik me goed bij voel. En dat is mijn boodschap aan jou; zoek uit en doe wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. Zolang je maar in je achterhoofd houd dat het gaat om een gezond lijf en energieke jij. De juiste balans! Die hobbels horen er bij! 

Hernieuwde kracht

Ik ga de strijd de komende dagen gewoon weer met mezelf aan als een soort startschot van hernieuwde kracht! En weet ik dat ik straks nog weer even wat trotser op mezelf ben en zorgt dat ik weer op positieve wijze kan doorpakken. Want waarom ga ik die detox driedaagse doen? Dat is allemaal naar aanleiding van de haarscan analyse (voor info klik hier). Binnenkort vertel ik je meer over mijn proces na de uitkomsten van deze haarscan en mijn gezondheid. Voor nu kun je me volgen hoe het me af gaat met de sapjes aankomende week via Instagram, ojee!

Liefs,
Denise


Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Tripjes naar de supermarkt

Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek. Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal […]Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *