Biobite, eerlijk en stoer!

Biobite, eerlijk en stoer!

Het is best lastig om verantwoorde snacks te vinden. De supermarkt ligt vol met repen, ontbijtkoek, crackers en andere snacks waarvan de verpakkingen schreeuwen dat ze gezond zijn. Lees echter wel altijd even de ingrediëntenlijst, want niet alles is verantwoord. Toch zijn die verantwoorde tussendoortjes wel te vinden! Wij zijn bekend geraakt met Biobite en zijn fan! Biobite bevat natuurlijke ingrediënten en past in een gezonde levensstijl.

Stoere energiereep
Biobite is een verantwoorde tussendoortje zonder toegevoegde suikers. Oorspronkelijk uit de thuisoven van natuurvoedingskundige Susanne de Raaij. Tegenwoordig in licentie gebakken in een biologische (Skal) bakkerij. De reep zit vol lekkermakers: hazelnoten, amandelen, zaden, specerijen, gojibessen en veenbessen. De snoepaccenten worden geleverd door perendiksap, rozijnen, dadels en abrikozen.

Kauwen!
Dat is OK voor je spijsvertering en dus voor je hele lijf. Wie kauwt, laat zijn hersens weten dat  er goed gegeten is. De haver, gierst en boekweit of spelt in Biobite bevatten langzame koolhydraten, waardoor snackdrang uitblijft.
Zeg tegen je jezelf; ‘ik kauw van jou en ga genieten van Biobite’.

Op de website van Biobite kun je verschillende smaken van de repen en krachtkoeken bestellen. Een must-try!

Liefs,

Mirella & Deniselogo biobite

Rate this post


1 thought on “Biobite, eerlijk en stoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *