Kerstige Havermoutgebakjes

Kerstige Havermoutgebakjes

13 december 2019
: 4
: 10 min
: 20 min
: 30 min

Door:

Ingrediënten
  • 5 dadels
  • 25 gr amandelmeel
  • 100 gr havermout
  • 3 el gesmolten kokosolie
  • 2 el agavesiroop
  • Plantaardige yoghurt (smaakje mag ook, kies wel zonder toegevoegde suikers)
  • Rode bessen

  • Muntblaadjes vers
  • Frambozen
  • Aardbeien
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Stap 2 Maak van de havermout meel en mix dit met de kokosolie, dadels en agavesiroop tot een deeg.
  • Stap 3 Vul 6 muffinvormpjes met een bodempje deeg en vul de randen op zodat je een bakje krijgt.
  • Stap 4 Bak deze 20 minuten af in de oven, de korst moet wel goed gaar zijn zodat bij het afkoelen dit goed hard wordt.
  • Stap 5 Laat de bakjes dus even afkoelen voor je ze uit de vorm haalt.
  • Stap 6 Vul de bakjes met plantaardige yoghurt garneer met besjes, munt en bovenop een brokje chocolade van Nucao reep.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *