Filodeeghapjes met Zwarte Kaas
13 december 2019
: 6-8 stuks
: 15 min
: 15 min
: 35 min
Ingrediënten
- 1 pakje filodeeg
- 100 gr walnoten
- 2 el honing
- kiemgroenten
- Ruscello Black Lemon (zuivel product)
- zeezout
- olijfolie
- eetbare Bloemen (optioneel)
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Stap 2 Laat de filodeeg voor gebruik ontdooien.
- Stap 3 Doe de filodeeg bladen in de muffin vorm alsof je een bakje maakt.
- Stap 4 Bak ze kort in 5 minuten krokant.
- Stap 5 Als ze krokant zijn even bestrijken met olijfolie en zeezout erover strooien, bak ze in 10-15 minuten goudbruin af.
- Stap 6 Laat de bakjes afkoelen en vul ze met (pittige) kiem groenten.
- Stap 7 Doe nu de walnoten met de honing in de keukenmachine en maal ze fijn.
- Stap 8 Doe de walnoten bovenop de kiemgroenten.
- Stap 9 Doe als laatste de zwarte kaas er in mini blokjes op.
- Stap 10 Wil je een extra feestelijk geheel, garneer dan met eetbare bloemen.