Bruschetta met Biefstuk
11 december 2019
: 10 min
: 10 min
: 20 min
Lekker bij de Chileense rode wijn van Errazuriz
Ingrediënten
- 1 ciabatta
- 2 biefstukjes
- lemonpepper kruiden van jonnie de boer
- zout en peper
- flesje balsamicoazijnsiroop
- zakje rucola
- zakje grozette flakes of parmezaanse kaas
- boter om in te bakken
- olijfolie mild
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Stap 2 Snijd de ciabatta en smeer alle broodjes in met olijfolie, bestrooi ze daarna met kruiden zoals peper, zout en lemonpeper.
- Stap 3 Bak de broodjes in vijf minuten af totdat ze mooi krokant zijn. Bak nu de biefstuk in een klein beetje boter, om en om mooi goudbruin.
- Stap 4 Leg de biefstuk te rusten in zilverfolie.
- Stap 5 Snijd de biefstuk in kleine stukjes en bestrooi deze met wat zout en peper.
- Stap 6 Beleg nu de ciabatta broodjes met de biefstuk, strooi de rucola en grozette erover.
- Stap 7 Als laatse garneren met de balsamico siroop!