Bruschetta met Biefstuk

Bruschetta met Biefstuk

11 december 2019
: 10 min
: 10 min
: 20 min

Lekker bij de Chileense rode wijn van Errazuriz

Door:

Ingrediënten
  • 1 ciabatta
  • 2 biefstukjes
  • lemonpepper kruiden van jonnie de boer
  • zout en peper
  • flesje balsamicoazijnsiroop
  • zakje rucola
  • zakje grozette flakes of parmezaanse kaas
  • boter om in te bakken
  • olijfolie mild
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Stap 2 Snijd de ciabatta en smeer alle broodjes in met olijfolie, bestrooi ze daarna met kruiden zoals peper, zout en lemonpeper.
  • Stap 3 Bak de broodjes in vijf minuten af totdat ze mooi krokant zijn. Bak nu de biefstuk in een klein beetje boter, om en om mooi goudbruin.
  • Stap 4 Leg de biefstuk te rusten in zilverfolie.
  • Stap 5 Snijd de biefstuk in kleine stukjes en bestrooi deze met wat zout en peper.
  • Stap 6 Beleg nu de ciabatta broodjes met de biefstuk, strooi de rucola en grozette erover.
  • Stap 7 Als laatse garneren met de balsamico siroop!
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *