Bruschetta met Biefstuk

This recipe has no ratings just yet.

Bruschetta met Biefstuk

11 december 2019
: 10 min
: 10 min
: 20 min

Lekker bij de Chileense rode wijn van Errazuriz

Door:

Ingrediënten
  • 1 ciabatta
  • 2 biefstukjes
  • lemonpepper kruiden van jonnie de boer
  • zout en peper
  • flesje balsamicoazijnsiroop
  • zakje rucola
  • zakje grozette flakes of parmezaanse kaas
  • boter om in te bakken
  • olijfolie mild
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Stap 2 Snijd de ciabatta en smeer alle broodjes in met olijfolie, bestrooi ze daarna met kruiden zoals peper, zout en lemonpeper.
  • Stap 3 Bak de broodjes in vijf minuten af totdat ze mooi krokant zijn. Bak nu de biefstuk in een klein beetje boter, om en om mooi goudbruin.
  • Stap 4 Leg de biefstuk te rusten in zilverfolie.
  • Stap 5 Snijd de biefstuk in kleine stukjes en bestrooi deze met wat zout en peper.
  • Stap 6 Beleg nu de ciabatta broodjes met de biefstuk, strooi de rucola en grozette erover.
  • Stap 7 Als laatse garneren met de balsamico siroop!

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *