Bruschetta met Biefstuk

Bruschetta met Biefstuk

11 december 2019
: 10 min
: 10 min
: 20 min

Lekker bij de Chileense rode wijn van Errazuriz

Door:

Ingredi├źnten
  • 1 ciabatta
  • 2 biefstukjes
  • lemonpepper kruiden van jonnie de boer
  • zout en peper
  • flesje balsamicoazijnsiroop
  • zakje rucola
  • zakje grozette flakes of parmezaanse kaas
  • boter om in te bakken
  • olijfolie mild
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Stap 2 Snijd de ciabatta en smeer alle broodjes in met olijfolie, bestrooi ze daarna met kruiden zoals peper, zout en lemonpeper.
  • Stap 3 Bak de broodjes in vijf minuten af totdat ze mooi krokant zijn. Bak nu de biefstuk in een klein beetje boter, om en om mooi goudbruin.
  • Stap 4 Leg de biefstuk te rusten in zilverfolie.
  • Stap 5 Snijd de biefstuk in kleine stukjes en bestrooi deze met wat zout en peper.
  • Stap 6 Beleg nu de ciabatta broodjes met de biefstuk, strooi de rucola en grozette erover.
  • Stap 7 Als laatse garneren met de balsamico siroop!
Rate this post

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *