Goede voornemens!

Suikerzoete decembermaand

Gelukkig, gezond & fit 2018! De decembermaand met suikerzoete verleidingen laten we nu toch echt achter ons. Een nieuw jaar is gestart en zorgt ervoor dat we allemaal goede voornemens hebben. Waarom hebben we die eigenlijk pas weer bij elke jaarwisseling? Je kunt elke dag starten met een goed voornemen of werken aan een wens die je uit wilt laten komen. Je hebt de leiding over jezelf, over je keuzes, over je lijf en over je mind! Mirella en ik hebben het hele jaar onze ups & downs, jij toch ook? We zijn gewoon mens, wel hebben we ook daadkracht en doorzettingsvermogen. Dat halen we uit onszelf hierdoor kunnen Mirella en ik het hele jaar door bewust met voeding bezig zijn. Of onszelf weer van de bank trekken om te sporten hoe koud en regenachtig het buiten ook is.

En onze kids dan? 

Die goede voornemens maken we vaak voor onszelf, maar vergeet onze kinderen niet. Ook zij hebben het recht op een goed voedend en gevarieerd eetpatroon met minder inname van (geraffineerde) suikers. Reken maar dat kinderen zich ook beter gaan voelen als ze minder suikers binnen krijgen. Doel van deze blog is niet op de vingers tikken, maar bewustwording. Veranderen is niet makkelijk bij jezelf, laat staan bij kinderen. Je moet alleen net even weten hoe en het vol zien te houden. Grappig genoeg worden de zwarte brownie bonen uit het kookboek namelijk volop gegeten door kinderen. Juist omdat de brownie er uit ziet als een brownie en we niks zeggen over wat er in zit, dus hop portie groenten is binnen en kind heeft het idee gesnoept te hebben. Zo zijn er tal van recepten die bestaan uit natuurlijke suikers en groenten. Wat het je kost, tijd! Je zult bewust moeten kiezen en zelf snacks moeten gaan maken. Wat het je oplevert? Geen onnodige suikerproducten in je winkelwagen, mogelijk positieve verandering in gedrag, beter slapen & fitter zijn.

overzicht snoep

Toch snoep in huis

Wil je dan toch snoep in huis hebben kies dan voor de snoep uit onze webshop. Deze zijn gezoet door de groene stevia die geen calorieën levert en bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn ze lactose -en gelatinevrij. Ook wij als volwassenen snoepen er zonder schuldgevoel van als we dan toch eens behoefte hebben aan echt snoepen! En het heeft nauwelijks tot geen effect op de bloedsuikerspiegel. De zakjes snoep worden in vrolijke verpakkingen geleverd en er is een breed assortiment. Zachte snoepjes zoals gummybears en colaflesjes, harde snoepjes zoals kandies, smarties en kersenstaafjes. Een gezonde snack mee naar school kan ook!
We hebben heerlijke koeken, portie zakjes chips met soja en applecrunchies voor de stevige trek.

Kennismaken met onze producten kan!

We hebben nog een kerstpakket aanbieding online staan voor € 35,- zo kun je kennismaken met diverse producten uit onze webshop en krijg je ons kookboek ter waarde van € 19.95 erbij!

Of bestel het kennismakingspakket met diverse snoep en snacks voor € 10,- in onze webshop.

Zo hoef je niet het gevoel te hebben jezelf en je kind iets te ontnemen, want snoepen en lekker eten is gewoon mogelijk. Ga voor balans en kies bewust. We hopen je daarbij te kunnen helpen!

Voor vragen kun je ons altijd mailen info@gezondedutchies.nl.

Gezonde groet,

Denise en Mirella

 

 

 

Rate this post


4 thoughts on “Goede voornemens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *