Foodpost…dit keer Lassie

Review Lassie


Wekelijks ontvangen wij foodpost, we testen en reviewen producten. Waarom? Zo leren wat lekker en gezond is! We zijn altijd op zoek naar lekkere ingrediënten voor een gezonde en verantwoorde maaltijd.

Dit keer ontvingen we foodpost van Lassie. We hebben onderstaande producten mogen testen, ken jij ze allemaal? Staan ze bij jou in de lokale supermarkt? We gingen aan de slag met de producten, eens even zien, proeven en ruiken! Kortom zelf ervaren of we blij worden van de producten in onze gerechten.

Allereerst de kortkokende kikkererwten, hier kun je verrukkelijke hummus van maken.hummus met brood
Je volgt simpelweg de instructie op de verpakking om de kikkererwten te kunnen gebruiken voor de hummus. Ze zijn inderdaad echt kortkokend, dus een verse hummus is zo gemaakt!

salade met groene linzen

Kortkokende groene linzen.
Klinkt goed: kortkokend! In de drukte fijn dat je snel een groente in je maaltijd kan gebruiken, maar wat hebben wij er mee gemaakt? Zie de foto en klik er op voor het recept. Linzen zijn ontzettend populair, want ze zitten vol met vezels en eiwitten. Een superfood voor je lichaam, wat maakt dat je diner niet zwaar en veel hoeft te zijn, omdat je lekker gevuld raakt door de linzen.

Rijst & Bonenburger mix.
Een vernieuwend product en simpel. Wat heerlijk dat er een vervanger voor vlees is. De bereiding vraagt wel nauwkeurig volgen van de beschrijving. De smaak is goed, Mirella maakte er vega-balletjes van! Is weer eens iets anders en makkelijk te gebruiken bij diverse maaltijden.

vegaburger lassie

CousCous & bonenburgermix.
Denise ging aan de slag met een ‘echt’ broodje hamburger. Resultaat mag er zijn! Eerlijk is eerlijk het is echt een vega-groentenburger. Je kan het niet associëren met een stuk vlees, wel is het een feestje om een 
vega-burger op deze wijze te kunnen eten en juist eens niet voor vlees te kiezen. De burger heeft een uitgesproken smaak, wat maakt dat het heel erg per persoon zal verschillen hoe de smaak ervaren wordt.

Minuutje Zilvervliesrijst met kikkererwten en Quinoa & Minuutje Toverrijst met linzen en granen.

spelt zilvervliesrijst lassie

Deze pakketjes zijn ideaal voor de snelle maaltijd! Soms moeten we ‘s avonds sporten en is er niet zoveel tijd om uitgebreid te koken. Dan kun je deze pakketjes even in de magnetron stoppen. Onze voorkeur gaat uit naar zelf koken, want de magnetron gebruiken wij zo min mogelijk. De conclusie is; goed te eten, snel en makkelijk. Ook ideaal voor mee naar het werk en te gebruiken als lunch. Zie de twee foto’s.

3 kleuren quinoa (bio). 3 kleuren quinoa saladeDoor de 3 verschillende quinoa is de smaak verrijkend. Heerlijk te gebruiken bij een salade, om zo de salade te verrijken, tevens een goede toevoeging aan de voeding in verband met de vezels die je nodig hebt.
Voor meer informatie over Lassie verwijzen we je graag naar hun website www.lassie.nl.
In zijn algemeenheid vonden we het gebruik van de Lassie producten zeer makkelijk en snel in gebruik, ook de bereidingswijze op de verpakking was duidelijk. Lassie zorgt voor een fijn assortiment van producten waarin je voldoende keus hebt, goed van smaak en gaat het dus bij Lassie al lang niet meer alleen om rijst!
Binnenkort ontvangen we weer foodpost van een andere voedingsproducent, daar komt natuurlijk ook weer een review uit. Alle recepten gemaakt met de producten van Lassie komen spoedig op de website, onder het kopje recepten.

Rate this post


2 thoughts on “Foodpost…dit keer Lassie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *