Doe even normaal!

Het begint al op 11 november, de suikermonsters treden langzaam ons leven binnen. Naast dat de kinderen snoep op halen, blijft er ook genoeg uitdeel snoep over. Hoe graag ik het ook zou willen er verdwijnt toch altijd wel een chocolaatje mijn mond in. Tegen de tijd van oud en nieuw voel ik met letterlijk een oliebol, wat een troep heb ik gegeten, al was het best lekker op dat moment hoor!

Zo maakten wij kennis met Sofine, ken jij het merk al??? Het is hun missie om lekker, vriendelijk en gezond eten makkelijk te maken voor jou, of je nou vegetarisch eet, veganist bent of als flexitariër juist lekker wilt variëren. Op basis van groente en de allerbeste biologische soja maken ze heerlijke plantaardige tofu producten, groenteburgers, vleesvervangers en zelfs visvervangers. Hun missie sluit dus goed aan bij die van ons Gezonde Dutchies.

Ongezonde maanden

November en December zijn bij uitstek ongezonde maanden voor ons! De overdaad die brengt ons uit balans. We hebben afgelopen maanden genoeg balansdagen tussendoor gedaan, maar het gaat natuurlijk om constante balans, evenwicht zoals we dat noemen.
Dat het voor ons ook lastig is geven we meteen toe, maar we hebben wel geleerd hoe we weer snel een gezonde levensstijl kunnen volgen. Afgelopen jaar hebben we samen onze ups en downs met jullie gedeeld, we willen laten zien dat ons leven net als die van jullie ECHT zijn. Niet alleen maar mooie plaatjes op instagram, maar laten zien wat er echt toe doet.

Smaak is bepalend voor genieten

Zo zijn wij ook bewuster gaan eten, minder vlees en vis. We kiezen regelmatig voor een plantaardig melk product en hebben ook echte vegan kaasjes geprobeerd. Wij zijn niet bang om van onze oude patronen afscheid te nemen, nee we willen juist ontdekken hoe we lekker, gezond en gevarieerd kunnen eten. Ook dit jaar gaan we voor variatie en hopen we jullie goede vega of vegan alternatieven aan te kunnen bieden. Wij zijn er voor jullie om te inspireren, maar dat is voor ons ook een leerweg van nieuwe producten uitproberen. Want ook wij zijn van de generatie elke dag vlees, groenten en aardappels. 

Winterse Buddhabowl van Sofine

Balans is voor ons een evenwicht aan voeding, mindset en sport, heb je onze vakantie foto’s gezien, ook dat is voor ons balans, even ontladen! We zouden het leuk vinden om met jullie een frisse gezonde start te maken, doe je met ons mee? We gaan voor balans en voor een gezonde levensstijl, hup 2019 gaan we knallen en elkaar motiveren. Wat is jouw persoonlijke doel? Deel je balans acties, recepten en doelen via instagram met ons #friendlybalanceday

Met Sofine

We helpen je samen met Sofine https://www.sofine.eu op weg met deze gebalanceerde start van het nieuwe jaar! Want Sofine gaat een pakket aan producten weggeven! Wil jij deze winnen, laat het weten en reageer op facebook of Instagram die nu te zien is (t/m 31 december).

We willen natuurlijk je alvast inspireren er staat zoveel lekkers op de site van Sofine, maar dit is onze favoriet! Check deze link voor het recept van de salade van Sofine.

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *