De keerzijde… afgang nummer 1, 2 en 3

De keerzijde van gezond bezig zijn!?

blog mirella keerzijde

Afgelopen week was een top week, eentje die ik graag even vergeet. Soms zit het mee en soms zit het tegen…..Dat was mijn motto van afgelopen week. Laten we beginnen met het vakantie weer, welke natuurlijk geweldig is NOT. De illusie van elke dag hardlopen in de zon en opdrukken in het gras ging al snel verloren. Het werd warme chocolade melk met slagroom drinken en een film op de iPad kijken. Oef afgang nummer 1.

En dan gaan we nog even door hoor… Dus oké het bewegen valt gewoon letterlijk in het water! Wel wandelden we tussen de buien door toch van terras naar terras. En daar komt ie,één biertje dan, hoppa afgang nummer 2! Niks gezonde bewuste keuzes maken, gewoon slechte keuzes maken. Inwendig weet ik dat ik sterker kan zijn dan dit, jammer dat het niet lukt. Gewoon even niet! Ga je vervolgens toch weer even lekker aan de wandel, beetje compensatie tegenover dat biertje en dat sporten wat niet lukt. Loop je door de bossen en krijgt je dochter een tekenbeet, hoezo is wandelen leuk 😢 NOT!

En dan afgang nummer 3, ja echt ik deel al mijn niet zo sterke acties met jou vandaag. We hebben ook van die mooie avonden en lange strandwandelingen. Heerlijk toch, hoor ik je denken… NOT! Want die eindigden in de lokale koffie-en ijstent in Callantsoog. Komt ie hoor nummer 3; doe mij maar een cappuccino met overheerlijk noten gebak en uhhh ja een toefje slagroom er op lekker… Heb toch net een flinke wandeling gedaan. Mooi excuus Mirel, schaamrood op mijn wangen haha.

De keerzijde van gezond bezig zijn is dat ik me dus enorm schuldig voel in de vakantie tijd. Voor mij en mijn gezin is vakantie toch ook echt makkelijk eten, genieten, wijntje en biertje. Ik moet het eerlijk bekennen, ik laat de touwtjes best wat vlieren. De weegschaal blijft gelukkig stabiel, omdat ik mijn ontbijt en lunch wel op de sterke mirella manier toe pas, maar toch…je hebt immers in de vorige blog mijn frustratie met de weegschaal kunnen lezen. 

We vieren gelukkig in de buurt van huis vakantie. Wat betekent dat ik na 4 dagen lang leven de lol thuis weer 3 dagen volledig in het gareel ben. Daarnaast sport ik trouw de vakantie door bij Mom in Balance.

Hebben jullie al zin in een after Summer challange ?! Wij van Gezonde Dutchies gaan er zeker mee aan de slag.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang op 1 september onze challange, doe je mee? Dan zullen we allemaal sterk in onze schoenen gaan staan 😉 

Liefs,

Mirella

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *