Chocolade Cakes met Zaden

Chocolade Cakes met Zaden

16 oktober 2020
: 8-10
: 10 min
: 20 min
: 30 min

Bereiding en kooktijd is exclusief maken van karamel. Zie in de instructie hoe dat moet.

Door:

Ingrediënten
  • 125 gr roomboter op kamertemperatuur
  • 100 gr Zusto
  • 125 gr zelfrijzend bakmeel
  • 50 gr cacao
  • 3 eieren
  • scheutje melk
  • 3 el zaden mix
  • amandel schaafsel
Instructies
  • Stap 1 Maak het beslag door alles, behalve de amandelschaafsel, met elkaar te mengen in de keukenmachine.
  • Stap 2 Vul de cupcake vormpjes en bestrooi ze met het amandel schaafsel.
  • Stap 3 Bakken in een cupcake machine of 20 min op 175 graden in de oven.
  • Stap 4 Wil je extra feestelijke cupcakes dan kun je van Zusto ook karamel maken.
  • Stap 5 Doe 6 eetlepels zusto in een pan op hoog vuur, een espresso kopje water erbij en roeren maar. Als de saus bruin aan het worden is het vuur uitzetten! Je karamel is klaar.
  • Stap 6 Schenk de karamel saus op een bakpapier.
  • Stap 7 Laat deze uitharden.
  • Stap 8 Breek in stukken en garneer de cakes.
Rate this post


2 thoughts on “Chocolade Cakes met Zaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *