Bosvruchten Kwark Cake

Bosvruchten Kwark Cake

9 oktober 2020
: 15 min
: 35 min
: 50 min

Door:

Ingrediënten
  • 200 gr speltmeel
  • 50 gr zusto
  • 150 gr diepvries bosvruchten
  • 3 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • 3 eieren
  • 2 tl vanille extract
  • 150 gr volle kwark
  • 15 ml melk om beslag wat dunner te krijgen
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 185 graden.
  • Stap 2 Meng de natte ingrediënten samen in een kom, dus de eieren met de kwark en vanille extract.
  • Stap 3 Meng in een andere kom de speltmeel met bakpoeder, zout en zusto.
  • Stap 4 Voeg dit nu samen in 1 kom, zet de melk klaar want je zal beetje bij beetje wat melk toe moeten voegen.
  • Stap 5 Het beslag moet wat dik blijven maar wel bewegen als je de kom heen en weer beweegt.
  • Stap 6 Als laatste voeg je de diepvries bosvruchten toe en lepel je door het beslag.
  • Stap 7 Vet een (niet te grote) ovenbestendige pan of een bakvorm van een cake of taart in met wat kokosolie.
  • Stap 8 Bak de cake voor ongeveer 30 minuten in de oven. Prik met een satéprikker of deze er droog uitkomt anders nog 5-10 minuten terug de oven in.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *