Bosvruchten Kwark Cake

Bosvruchten Kwark Cake

9 oktober 2020
: 15 min
: 35 min
: 50 min

Door:

Ingrediënten
  • 200 gr speltmeel
  • 50 gr zusto
  • 150 gr diepvries bosvruchten
  • 3 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • 3 eieren
  • 2 tl vanille extract
  • 150 gr volle kwark
  • 15 ml melk om beslag wat dunner te krijgen
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 185 graden.
  • Stap 2 Meng de natte ingrediënten samen in een kom, dus de eieren met de kwark en vanille extract.
  • Stap 3 Meng in een andere kom de speltmeel met bakpoeder, zout en zusto.
  • Stap 4 Voeg dit nu samen in 1 kom, zet de melk klaar want je zal beetje bij beetje wat melk toe moeten voegen.
  • Stap 5 Het beslag moet wat dik blijven maar wel bewegen als je de kom heen en weer beweegt.
  • Stap 6 Als laatste voeg je de diepvries bosvruchten toe en lepel je door het beslag.
  • Stap 7 Vet een (niet te grote) ovenbestendige pan of een bakvorm van een cake of taart in met wat kokosolie.
  • Stap 8 Bak de cake voor ongeveer 30 minuten in de oven. Prik met een satéprikker of deze er droog uitkomt anders nog 5-10 minuten terug de oven in.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *