Bounty Snicker Snack
9 oktober 2020
: 8
: 20 min
: 5 min
: 25 min
Houdt rekening met koeltijd van 3 uur.
Ingrediënten
- 300 gr zaden noten pitten dadel mix (ah)
- 2 el gesmolten kokosolie
- 100 gr au bain-marie gesmolten 80% pure chocolade
- 25 gr kokosrasp (ongeveer, zorg voor een voldoende gevulde zak)
- 2 tl vanille extract
- Pakje pure hagelswag (of hagelslag) om af te toppen
- Optioneel is nog een eetlepel pindakaas door de zaden en pitten mix te mengen. Geeft een lekkere zoutige bite.
Instructies
- Stap 1 Meng de zaden noten en pitten mix met drie kwart van de gesmolten kokosolie en de vanille extract.
- Stap 2 Vul een siliconen muffin vorm of een speciale dessertvorm met de mix tot de helft van de hoogte.
- Stap 3 Vul dit aan met de kokosrasp, per vorm een laagje.
- Stap 4 De gesmolten chocolade meng je met laatste beetje kokosolie en verspreid je ook over elk vormpje een dekkend laagje.
- Stap 5 Daarboven op top je het af met hagelswag of hagelslag.
- Stap 6 Zet ze voor minimaal 3 uur in de koelkast om ze hard te laten worden. En bewaar ze daar ook afgedekt.
It’s awesome in favor of me to have a web site, which is useful
for my knowledge. thanks admin
layiphi df9869f9cb https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=2adinim-ni.WORK-Font-Psl-Olarn-Sp
Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
Would you be interested in trading links or maybe guest
authoring a blog post or vice-versa? My blog discusses a lot of
the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
If you are interested feel free to shoot me an email.
I look forward to hearing from you! Great blog by the way!