Bounty Snicker Snack

Bounty Snicker Snack

9 oktober 2020
: 8
: 20 min
: 5 min
: 25 min

Houdt rekening met koeltijd van 3 uur.

Door:

Ingrediënten
  • 300 gr zaden noten pitten dadel mix (ah)
  • 2 el gesmolten kokosolie
  • 100 gr au bain-marie gesmolten 80% pure chocolade
  • 25 gr kokosrasp (ongeveer, zorg voor een voldoende gevulde zak)
  • 2 tl vanille extract
  • Pakje pure hagelswag (of hagelslag) om af te toppen
  • Optioneel is nog een eetlepel pindakaas door de zaden en pitten mix te mengen. Geeft een lekkere zoutige bite.
Instructies
  • Stap 1 Meng de zaden noten en pitten mix met drie kwart van de gesmolten kokosolie en de vanille extract.
  • Stap 2 Vul een siliconen muffin vorm of een speciale dessertvorm met de mix tot de helft van de hoogte.
  • Stap 3 Vul dit aan met de kokosrasp, per vorm een laagje.
  • Stap 4 De gesmolten chocolade meng je met laatste beetje kokosolie en verspreid je ook over elk vormpje een dekkend laagje.
  • Stap 5 Daarboven op top je het af met hagelswag of hagelslag.
  • Stap 6 Zet ze voor minimaal 3 uur in de koelkast om ze hard te laten worden. En bewaar ze daar ook afgedekt.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *