Bounty Snicker Snack

Bounty Snicker Snack

9 oktober 2020
: 8
: 20 min
: 5 min
: 25 min

Houdt rekening met koeltijd van 3 uur.

Door:

Ingrediënten
  • 300 gr zaden noten pitten dadel mix (ah)
  • 2 el gesmolten kokosolie
  • 100 gr au bain-marie gesmolten 80% pure chocolade
  • 25 gr kokosrasp (ongeveer, zorg voor een voldoende gevulde zak)
  • 2 tl vanille extract
  • Pakje pure hagelswag (of hagelslag) om af te toppen
  • Optioneel is nog een eetlepel pindakaas door de zaden en pitten mix te mengen. Geeft een lekkere zoutige bite.
Instructies
  • Stap 1 Meng de zaden noten en pitten mix met drie kwart van de gesmolten kokosolie en de vanille extract.
  • Stap 2 Vul een siliconen muffin vorm of een speciale dessertvorm met de mix tot de helft van de hoogte.
  • Stap 3 Vul dit aan met de kokosrasp, per vorm een laagje.
  • Stap 4 De gesmolten chocolade meng je met laatste beetje kokosolie en verspreid je ook over elk vormpje een dekkend laagje.
  • Stap 5 Daarboven op top je het af met hagelswag of hagelslag.
  • Stap 6 Zet ze voor minimaal 3 uur in de koelkast om ze hard te laten worden. En bewaar ze daar ook afgedekt.
Rate this post


3 thoughts on “Bounty Snicker Snack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *