Bosvruchten Plaatcake

Bosvruchten Plaatcake

30 januari 2019
: 15 min
: 30 min
: 45 min
: Makkelijk

Door:

Ingrediënten
  • 100 gr havermoutmeel (havermoutvlokken fijn malen kan ook)
  • 25 gr kokosmeel
  • 25 gr boekweitmeel
  • 1,5 tl bakpoeder
  • 1 tl vanilleextract of poeder
  • 25 gr kokosbloesemsuiker
  • 2 eieren
  • 50 ml (amandel) melk
  • 3 el gesmolten kokosolie
  • 200-250 gr diepvries bosvruchten
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Stap 2 Haal de diepvries bosvruchten uit de vriezer.
  • Stap 3 Mix met een garde de kokosmeel, havermoutmeel, boekweitmeel met de bakpoeder en kokosbloesemsuiker samen in een kom.
  • Stap 4 Doe vervolgens de eieren, amandelmelk en vanille samen loskloppen in een andere kom.
  • Stap 5 Doe het natte mengsel bij het droge mengsel. Dit kan dus ook in een keukenmachine.
  • Stap 6 Voeg tijdens het mixen als laatste de kokosolie toe.
  • Stap 7 Nu ontstaat er mooi een smeuïg beslag.
  • Stap 8 Spatel het fruit door het mengsel heen.
  • Stap 9 Neem een bakplaat met een vel bakpapier.
  • Stap 10 Spatel het beslag er op en spreid uit tot een egale plak van ongeveer 1-2 cm dik.
  • Stap 11 30 minuten de oven in, niet te hoog in de oven zetten.
  • Stap 12 Tip: Bovenkant kleurt snel bruin. Dus eventueel voor laatste 10 minuten laag in de oven afbakken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *