Bosvruchten Plaatcake
30 januari 2019
: 15 min
: 30 min
: 45 min
: Makkelijk
Ingrediënten
- 100 gr havermoutmeel (havermoutvlokken fijn malen kan ook)
- 25 gr kokosmeel
- 25 gr boekweitmeel
- 1,5 tl bakpoeder
- 1 tl vanilleextract of poeder
- 25 gr kokosbloesemsuiker
- 2 eieren
- 50 ml (amandel) melk
- 3 el gesmolten kokosolie
- 200-250 gr diepvries bosvruchten
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Stap 2 Haal de diepvries bosvruchten uit de vriezer.
- Stap 3 Mix met een garde de kokosmeel, havermoutmeel, boekweitmeel met de bakpoeder en kokosbloesemsuiker samen in een kom.
- Stap 4 Doe vervolgens de eieren, amandelmelk en vanille samen loskloppen in een andere kom.
- Stap 5 Doe het natte mengsel bij het droge mengsel. Dit kan dus ook in een keukenmachine.
- Stap 6 Voeg tijdens het mixen als laatste de kokosolie toe.
- Stap 7 Nu ontstaat er mooi een smeuïg beslag.
- Stap 8 Spatel het fruit door het mengsel heen.
- Stap 9 Neem een bakplaat met een vel bakpapier.
- Stap 10 Spatel het beslag er op en spreid uit tot een egale plak van ongeveer 1-2 cm dik.
- Stap 11 30 minuten de oven in, niet te hoog in de oven zetten.
- Stap 12 Tip: Bovenkant kleurt snel bruin. Dus eventueel voor laatste 10 minuten laag in de oven afbakken.
I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering
what all is required to get set up? I’m assuming having a blog
like yours would cost a pretty penny? I’m not very
web smart so I’m not 100% positive. Any suggestions
or advice would be greatly appreciated. Appreciate it