Vegetarische Pizza met Aubergine
25 mei 2021
: 1
: 20 min
: 25 min
: 45 min
Ingrediënten
- 1 grote aubergine
- 1 el zout
- 2 el olijfolie
- 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
- 60 gr geraspte mozzarella
- 1 blik tomatenblokjes in saus
- ½ blikje jackfruit
- 1 eetlepel smoke en bbq kruiden
- Blikje mais
- 3 broccoli asperges
- 1 pizza bodem (groentebodem kant en klaar uit koelvak)
Instructies
- Stap 1 Snijd de aubergine in 6-8 plakken van 2 cm dik.
- Stap 2 Plaats de aubergine plakjes op een dubbele laag. keukenpapier en besprenkel de plakjes aubergine met zout. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 graden.
- Stap 3 Plaats de aubergine plakjes op een oven plaat en vet ze in met een beetje olijfolie en Italiaanse kruiden.
- Stap 4 Bak de aubergine plakjes 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Stap 5 Wanneer de aubergine plakjes in de oven zitten kan je met de pizza beginnen, maak de bodem klaar volgens de verpakking.
- Stap 6 Snijd de jackfruit klein en doe hier wat smoke en bbq kruiden over.
- Stap 7 Bestrijk de bodem met tomatenblokjes en saus en haal na 15-20 minuten bakken de aubergine plakjes uit de oven. Verdeel de de aubergine plakjes op de bodem en garneer met mais, jackfruit, broccoliasperges en mozzarella.
- Stap 8 Doe de pizza’s nog eens 15 minuten in de oven.
Having read this I thought it was rather
enlightening. I appreciate you taking the time
and energy to put this article together. I once again find myself personally spending a significant amount of
time both reading and leaving comments. But so what, it was
still worthwhile!
Hello great blog! Does running a blog like this require a large amount of work?
I’ve no understanding of programming but I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any recommendations or techniques
for new blog owners please share. I know this is off topic but I just
had to ask. Appreciate it!