Auberginestoof met Bulgur

Auberginestoof met Bulgur

25 mei 2021
: 2
: 20 min
: 25 min
: 45 min

Door:

Ingrediënten
  • 1 aubergine
  • 1 paksoi
  • 1 ui
  • 1 blik tomaten in saus
  • 2 tl pittige kruiden (piri piri of paprika poeder hot)
  • 200 gr asperge broccoli
  • 1 pak bulgur
  • scheutje witte wijn of water
Instructies
  • Stap 1 Snijd de aubergines, paksoi en ui in stukjes.
  • Stap 2 Fruit de ui aan in een pan met olie.
  • Stap 3 Voeg de paksoi, aubergine en broccoli roosjes toe aan de pan.
  • Stap 4 Bak een paar minuten en breng op smaak met peper, zout en de piri piri of paprikapoeder.
  • Stap 5 Roer de tomaten in saus er door.
  • Stap 6 Doe een klein scheutje witte wijn in de pan en laat het mengsel ongeveer 20 min met de deksel op de pan stoven.
  • Stap 7 Kook ondertussen de bulgur en hoeveelheid gaar zoals op de verpakking staat.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *