Vegetarische Hapjes

Vegetarische Hapjes

2 november 2020
: 10
: 10 min
: 20 min
: 30 min

Door:

Ingrediënten
  • 300 gr vegetarisch gehakt (blue butcher)
  • 1 el gehaktkruiden
  • 0.5 tl nootmuskaat
  • 2 eieren
  • 2 el paneermeel
  • zout
  • versgemalen peper
  • 10 blaadjes bladerdeeg
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Stap 2 Bekleed de ovenplaat met bakpapier.
  • Stap 3 Meng de vegetarische gehakt met de gehaktkruiden, paneermeel, snuf zout, peper, nootmuskaat en 1 ei.
  • Stap 4 Zorg dat het bladerdeeg op kamer temperatuur is. Snijd deze schuin doormidden.
  • Stap 5 Vul het bladerdeeg met het gehaktmengsel en vouw er driehoekjes van.
  • Stap 6 Bestrijk het bladerdeeg met ei en bak de hapjes in 20 minuten af. Lekker met chilisaus of een dipje van honing mosterd.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *