Vegetarische Hapjes

Vegetarische Hapjes

2 november 2020
: 10
: 10 min
: 20 min
: 30 min

Door:

Ingrediënten
  • 300 gr vegetarisch gehakt (blue butcher)
  • 1 el gehaktkruiden
  • 0.5 tl nootmuskaat
  • 2 eieren
  • 2 el paneermeel
  • zout
  • versgemalen peper
  • 10 blaadjes bladerdeeg
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Stap 2 Bekleed de ovenplaat met bakpapier.
  • Stap 3 Meng de vegetarische gehakt met de gehaktkruiden, paneermeel, snuf zout, peper, nootmuskaat en 1 ei.
  • Stap 4 Zorg dat het bladerdeeg op kamer temperatuur is. Snijd deze schuin doormidden.
  • Stap 5 Vul het bladerdeeg met het gehaktmengsel en vouw er driehoekjes van.
  • Stap 6 Bestrijk het bladerdeeg met ei en bak de hapjes in 20 minuten af. Lekker met chilisaus of een dipje van honing mosterd.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *