Vegetarische Hapjes
2 november 2020
: 10
: 10 min
: 20 min
: 30 min
Ingrediënten
- 300 gr vegetarisch gehakt (blue butcher)
- 1 el gehaktkruiden
- 0.5 tl nootmuskaat
- 2 eieren
- 2 el paneermeel
- zout
- versgemalen peper
- 10 blaadjes bladerdeeg
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Stap 2 Bekleed de ovenplaat met bakpapier.
- Stap 3 Meng de vegetarische gehakt met de gehaktkruiden, paneermeel, snuf zout, peper, nootmuskaat en 1 ei.
- Stap 4 Zorg dat het bladerdeeg op kamer temperatuur is. Snijd deze schuin doormidden.
- Stap 5 Vul het bladerdeeg met het gehaktmengsel en vouw er driehoekjes van.
- Stap 6 Bestrijk het bladerdeeg met ei en bak de hapjes in 20 minuten af. Lekker met chilisaus of een dipje van honing mosterd.