Snicker Speculaas Taart

Snicker Speculaas Taart

2 november 2020
: 30 min
: 3 uur 30 min

De taart moet nog een tijdje de koelkast in, houd hier rekening mee.

Door:

Ingrediënten
  • Snicker bakmix zakje van Powerkitchen
  • 2 tl speculaas koekkruiden
  • 125 gr roomboter
  • 250 gr kwark
  • 250 gr mascarpone
  • 50 gr zusto (suikervervanger)
  • 3 gelatine blaadjes
  • 1 kopje espresso (johnsbrothers)
  • kokosrasp voor de garnering
  • chocolade muesli voor de garnering
  • gesmolten chocolade garnering
Instructies
  • Stap 1 Doe de ingrediënten uit het zakje snicker mix en 125 gram gesmolten boter in een keukenmachine en maal tot een zachte massa.
  • Stap 2 Bedek een kleine taartvorm met bakpapier.
  • Stap 3 De snickermix uit de keukenmachine verdeel en druk je op de bodem van de taartvorm.
  • Stap 4 Zet de taartbodem weg in de koelkast.
  • Stap 5 Leg 3 gelatine blaadjes te weken.
  • Stap 6 Meng in een kom
  • Stap 7 de kwark, mascarpone, speculaas kruiden en Zusto.
  • Stap 8 Zet een kopje espresso en warm deze verder op in een steelpan op het fornuis.
  • Stap 9 Los de gelatine blaadjes erin op en meng het geheel door de kwark-mascarpone mix.
  • Stap 10 Haal de bodem uit de koelkast en stort de kwark mix erop.
  • Stap 11 Garneer het taartje nu met kokosrasp, wat gesmolten chocolade en chocolade muesli.
  • Stap 12 Zet de taart minimaal 3 uur in de koelkast op te stijven.

Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Tripjes naar de supermarkt

Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek. Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *