Snicker Speculaas Taart

Snicker Speculaas Taart

2 november 2020
: 30 min
: 3 uur 30 min

De taart moet nog een tijdje de koelkast in, houd hier rekening mee.

Door:

Ingrediënten
  • Snicker bakmix zakje van Powerkitchen
  • 2 tl speculaas koekkruiden
  • 125 gr roomboter
  • 250 gr kwark
  • 250 gr mascarpone
  • 50 gr zusto (suikervervanger)
  • 3 gelatine blaadjes
  • 1 kopje espresso (johnsbrothers)
  • kokosrasp voor de garnering
  • chocolade muesli voor de garnering
  • gesmolten chocolade garnering
Instructies
  • Stap 1 Doe de ingrediënten uit het zakje snicker mix en 125 gram gesmolten boter in een keukenmachine en maal tot een zachte massa.
  • Stap 2 Bedek een kleine taartvorm met bakpapier.
  • Stap 3 De snickermix uit de keukenmachine verdeel en druk je op de bodem van de taartvorm.
  • Stap 4 Zet de taartbodem weg in de koelkast.
  • Stap 5 Leg 3 gelatine blaadjes te weken.
  • Stap 6 Meng in een kom
  • Stap 7 de kwark, mascarpone, speculaas kruiden en Zusto.
  • Stap 8 Zet een kopje espresso en warm deze verder op in een steelpan op het fornuis.
  • Stap 9 Los de gelatine blaadjes erin op en meng het geheel door de kwark-mascarpone mix.
  • Stap 10 Haal de bodem uit de koelkast en stort de kwark mix erop.
  • Stap 11 Garneer het taartje nu met kokosrasp, wat gesmolten chocolade en chocolade muesli.
  • Stap 12 Zet de taart minimaal 3 uur in de koelkast op te stijven.
Rate this post


2 thoughts on “Snicker Speculaas Taart

  • Its like you read my mind! You appear to know so much about
    this, like you wrote the book in it or something.
    I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of
    that, this is fantastic blog. A fantastic read.
    I’ll certainly be back.

  • Howdy very cool website!! Man .. Excellent .. Wonderful ..

    I will bookmark your site and take the feeds additionally?
    I’m happy to search out so many helpful information right here in the put up, we want develop extra strategies on this regard,
    thanks for sharing. . . . . .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.