Tagliatelle met Biefstuk

Tagliatelle met Biefstuk

18 december 2020
: 4
: 20 min
: 10 min
: 30 min

Door:

Ingrediënten
  • 200 gr brede tagliatelle (vers het lekkerst)
  • 2 biefstukken
  • 250 gr kastanjechampignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 100 ml kookroom
  • 1 el milde olijfolie
  • basilicum naar smaak (verse blaadjes)
  • zeezout en peper naar smaak
Instructies
  • Stap 1 Snipper de knoflook en de ui.
  • Stap 2 Snijd de champignons in schijven.
  • Stap 3 Bak of grill de biefstukken in een pan medium rare.
  • Stap 4 Bewaar ze in aluminiumfolie.
  • Stap 5 Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
  • Stap 6 Verhit een pan op het vuur met wat milde olijfolie.
  • Stap 7 Bak hierin de ui en knoflook.
  • Stap 8 Voeg de champignons toe en eventueel de basilicum.
  • Stap 9 Als de champignons wat slinken voeg dan de kookroom toe.
  • Stap 10 Giet de pasta af en meng bij de champignons.
  • Stap 11 Breng op smaak met zout en peper.
  • Stap 12 Schep de pasta op de borden.
  • Stap 13 De biefstukken snijdt je in plakjes en verdeel je over de borden met pasta.
  • Stap 14 Maak de saus en de champignons wel op, verdeel dit over de borden als er wat achtergebleven is in de pan.
  • Stap 15 Top af met wat verse blaadjes basilicum.
Rate this post


2 thoughts on “Tagliatelle met Biefstuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *