Tagliatelle met Biefstuk
18 december 2020
: 4
: 20 min
: 10 min
: 30 min
Ingrediënten
- 200 gr brede tagliatelle (vers het lekkerst)
- 2 biefstukken
- 250 gr kastanjechampignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 100 ml kookroom
- 1 el milde olijfolie
- basilicum naar smaak (verse blaadjes)
- zeezout en peper naar smaak
Instructies
- Stap 1 Snipper de knoflook en de ui.
- Stap 2 Snijd de champignons in schijven.
- Stap 3 Bak of grill de biefstukken in een pan medium rare.
- Stap 4 Bewaar ze in aluminiumfolie.
- Stap 5 Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
- Stap 6 Verhit een pan op het vuur met wat milde olijfolie.
- Stap 7 Bak hierin de ui en knoflook.
- Stap 8 Voeg de champignons toe en eventueel de basilicum.
- Stap 9 Als de champignons wat slinken voeg dan de kookroom toe.
- Stap 10 Giet de pasta af en meng bij de champignons.
- Stap 11 Breng op smaak met zout en peper.
- Stap 12 Schep de pasta op de borden.
- Stap 13 De biefstukken snijdt je in plakjes en verdeel je over de borden met pasta.
- Stap 14 Maak de saus en de champignons wel op, verdeel dit over de borden als er wat achtergebleven is in de pan.
- Stap 15 Top af met wat verse blaadjes basilicum.
addiilyn df9869f9cb https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=mariosl.Lucifer-Samsung-Tool-By-Otman-Gsm-V1-03-NEW
hartdea a60238a8ce https://www.guilded.gg/pretkenrangdis-Bulldogs/overview/news/Plq3478y