Tagliatelle met Biefstuk

Tagliatelle met Biefstuk

18 december 2020
: 4
: 20 min
: 10 min
: 30 min

Door:

Ingrediënten
  • 200 gr brede tagliatelle (vers het lekkerst)
  • 2 biefstukken
  • 250 gr kastanjechampignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 100 ml kookroom
  • 1 el milde olijfolie
  • basilicum naar smaak (verse blaadjes)
  • zeezout en peper naar smaak
Instructies
  • Stap 1 Snipper de knoflook en de ui.
  • Stap 2 Snijd de champignons in schijven.
  • Stap 3 Bak of grill de biefstukken in een pan medium rare.
  • Stap 4 Bewaar ze in aluminiumfolie.
  • Stap 5 Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
  • Stap 6 Verhit een pan op het vuur met wat milde olijfolie.
  • Stap 7 Bak hierin de ui en knoflook.
  • Stap 8 Voeg de champignons toe en eventueel de basilicum.
  • Stap 9 Als de champignons wat slinken voeg dan de kookroom toe.
  • Stap 10 Giet de pasta af en meng bij de champignons.
  • Stap 11 Breng op smaak met zout en peper.
  • Stap 12 Schep de pasta op de borden.
  • Stap 13 De biefstukken snijdt je in plakjes en verdeel je over de borden met pasta.
  • Stap 14 Maak de saus en de champignons wel op, verdeel dit over de borden als er wat achtergebleven is in de pan.
  • Stap 15 Top af met wat verse blaadjes basilicum.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *