Summerproof body & mind

De zomer beloofd warm en droog te worden. Al lijkt dat eerder een droom dan werkelijkheid als ik nu naar buiten kijk. Ik verlang wel naar warmte en strand, maar stiekem denk ik ook aan het feit dat ik dan weer dagen in mijn bikini loop en mij dus ook bewust ben van de kleine mate van onzekerheid die daar toch mee gepaard gaat. Een klein beetje onzeker maar hoor, voor een vrouw van 35 jaar ben ik helemaal niet ontevreden, maar er is wel altijd werk aan de winkel om niet ongemerkt vijf kilo aan te komen. Dat is de realiteit, want ik moet gewoon blijven opletten! De zomer brengt ook meer gezellige avonden met een wijntje met zich mee of even een ijsje halen, omdat het zo lekker is met het zonnetje op je gezicht. Dit moet je gewoon kunnen doen, je leeft nu! Balans is de kern.

De basis

Vanuit ons als Gezonde Dutchies willen we helemaal niet het perfecte plaatje ‘’verkopen’’. Net als elke vrouw hebben wij onze onzekerheden en zoeken we naar de balans tussen voeding, sport en ontspanning. Inmiddels heb ik een goede stabiele basis gelegd. Kan ik nog eens lekker even uit de band springen en de dag daarna weer in het gareel, maar met de zomer in aantocht wil ik er toch nog iets bewuster mee aan de slag, voor mezelf, zodat IK me nog lekkerder in mijn vel voel zitten. Vooral niet om wat anderen van mij denken! En dat wil ik ook graag voor jou!

Dus wat gaan we doen?

Op 1 juni starten we met ‘’Summerproof, de basis in 30 dagen met Gezonde Dutchies’’. We zetten in op een goede basis van body & mind. Een stukje zelfacceptatie, maar wel bereid zijn aan jezelf te werken en je na 30 dagen een stuk lekkerder in je vel te voelen. Dat is het doel!
Vanaf donderdag 30 mei kun jij op onze website het ebook downloaden ter ondersteuning van wat we online op onze social media gaan aanbieden. We geven je dagelijks inspiratie en tools in de vorm van tips, recepten, informatie over voeding, reminders en mini workouts. Dus zelfs al heb je een goede basis is het leuk om deze 30 dagen met ons mee te doen! 

Want ja ook wij gaan aan de slag, we laten je zien hoe het ons af gaat deze 30 dagen, maar zijn ook heel erg nieuwsgierig naar jouw voortgang.
Zodra het ebook te downloaden is krijg je een seintje op onze Facebook en Instagram. Doe je mee? 
Gebruik #summerproofgezondedutchies dit maakt dat je ons en onze andere deelnemers kunt gaan volgen. We zijn benieuwd of we het voor elkaar krijgen om met een groep elkaar online te motiveren en inspireren!

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *