De keuze is reuze!

Maaltijdboxen vergelijken…. en de juiste kiezen, hoe dan?
Terug van vakantie en klaar om de keuken weer in te duiken. Na een welverdiende break en de nodige extra calorieën, zijn we weer klaar voor de gezonde keuken. Niet dat we er helemaal niet aan denken tijdens de vakantie hoor, maar we zijn toch iets minder streng. Een wijntje bij zomerse temperaturen kunnen we niet altijd weerstaan en een lekker hapje erbij maakt het af. Wij willen ook kunnen loslaten en dan juist even extra genieten!
Wel is het zaak om bij thuiskomst de draad weer op te pakken en gewoon lekker volgens de 80-20 regel te eten. En wat een gemak dat we tegenwoordig online boodschappen kunnen doen. Zo bestelde ik de nodige voorraad vanaf mijn vakantieadres. Niet alleen de boodschappen bij de supermarkt kun je vanuit elke locatie op de wereld bestellen, maar er zijn tegenwoordig ook veel maaltijdboxen verkrijgbaar. Maar welke kies je?

FoodboxWizard
Regelmatig krijgen wij van Gezonde Dutchies een maaltijdbox opgestuurd. De ene box is zeker de andere niet! Samen met onze kinderen duiken we op deze boxen en pakken het uit alsof het een kerstpakket is. Ja echt, het is hilarisch om te zien, iedereen wil weten of er iets lekkers voor hem bij zit.
Er bestaan dus heel veel verschillende foodboxen, van fitboxen tot de healthy maaltijd bezorger. Maar wat past nou bij jou en jouw leven? Het is tenslotte absoluut niet voordelig en duurzaam als de helft van je box in de prullenbak belandt. Wij gingen op onderzoek uit!
We kwamen op de site van FoodboxWizard. Op deze handige site kun je maaltijdboxen vergelijken, dit helpt je de juiste keuze te maken in de box die echt bij jou past. Reuze handig al zeg ik het zelf!

Hoe het werkt
Binnen een minuut weet je welke box bij jouw situatie past. Ik vulde het online formulier met mijn zoon Jelle in. Zeven eenvoudige vragen die hij moest beantwoorden. Waaronder ook de keuze voor snelle recepten en kindvriendelijke recepten, ideaal voor ons als druk huishouden. Want niet alleen de levering van de box moet gemak geven, maar zeker ook wat er in zit! Bij ons paste de familiebox large van HelloFresh het beste.
Je klikt vervolgens makkelijk door naar de leverancier. Hoppa, dus zo met een klik de juiste box besteld. Het mooie was dat ik via FoodboxWizard de box nu met 50% korting kreeg. Kijk daar houden wij Gezonde Dutchies van, gezond eten en nog voordelig ook. We bestelden vanaf ons vakantie adres deze box, kozen het gewenste bezorgmoment en we kunnen weer aan de slag met gezonde en simpele maaltijden komende week. Het handige is dat je de FoodboxWizard kan gebruiken voor alle soorten huishoudens, je kiest het aantal maaltijden, vlees, vis, zuivel etc. We kenden natuurlijk al andere vergelijkingssites, maar voor een foodbox kende ik er nog geen.
Heb jij wel eens een test gedaan of je wel de juiste box gebruikt? Probeer het eens op FoodboxWizard en laat ons vooral weten op social media wat er uit kwam! We zijn benieuwd en zullen je vanaf vandaag weer volop inspireren met nieuwe lekkere recepten. Want ja de vakantie is voorbij, maar de volgende staat alweer voor de deur. Dus hoppa bikiniproof maken die body’s 😉

Rate this post


2 thoughts on “De keuze is reuze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.