Rode Linzen Couscous met Tonijn

Rode Linzen Couscous met Tonijn

10 januari 2020
: 4
: 20 min
: 20 min
: 35 min

Gebruik diepvries tonijn met MSC keurmerk, laat deze voor grillen ontdooien. Je kunt ze ook in de oven garen.

Door:

Ingrediënten
  • 2 tot 4 stukken tonijn
  • 100 gr rode linzen couscous
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • handje bieslook
  • 4 groene gesneden stukjes jalapeños
  • handje soja bonen
  • 2 paprika’s
  • sesam olie
  • smoked vegan saus van your nature
Instructies
  • Stap 1 Bereid de rode linzen couscous volgens verpakking.
  • Stap 2 Snijdt de groenten behalve de paprika ik kleine stukjes.
  • Stap 3 Lepel de ui, jalapeños, tomaat, bieslook en soja bonen door de couscous.
  • Stap 4 Halveer de paprika’s en vul deze met het mengsel van de couscous.
  • Stap 5 Besprenkel nu de paprika’s met sesam olie en doe deze ongeveer 15 minuten onder de grill (in de oven).
  • Stap 6 Grill de tonijn om en om kort in een grillpan.
  • Stap 7 Daarna kun je de tonijn met zout en peper en zwarte sesamzaadjes besprenkelen.
  • Stap 8 Wij serveerden er een pittige smoked vegan saus van your organic nature bij.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *