Rode Linzen Couscous met Tonijn
10 januari 2020
: 4
: 20 min
: 20 min
: 35 min
Gebruik diepvries tonijn met MSC keurmerk, laat deze voor grillen ontdooien. Je kunt ze ook in de oven garen.
Ingrediënten
- 2 tot 4 stukken tonijn
- 100 gr rode linzen couscous
- 1 ui
- 1 tomaat
- handje bieslook
- 4 groene gesneden stukjes jalapeños
- handje soja bonen
- 2 paprika’s
- sesam olie
- smoked vegan saus van your nature
Instructies
- Stap 1 Bereid de rode linzen couscous volgens verpakking.
- Stap 2 Snijdt de groenten behalve de paprika ik kleine stukjes.
- Stap 3 Lepel de ui, jalapeños, tomaat, bieslook en soja bonen door de couscous.
- Stap 4 Halveer de paprika’s en vul deze met het mengsel van de couscous.
- Stap 5 Besprenkel nu de paprika’s met sesam olie en doe deze ongeveer 15 minuten onder de grill (in de oven).
- Stap 6 Grill de tonijn om en om kort in een grillpan.
- Stap 7 Daarna kun je de tonijn met zout en peper en zwarte sesamzaadjes besprenkelen.
- Stap 8 Wij serveerden er een pittige smoked vegan saus van your organic nature bij.