Rode Linzen Couscous met Tonijn

This recipe has no ratings just yet.

Rode Linzen Couscous met Tonijn

10 januari 2020
: 4
: 20 min
: 20 min
: 35 min

Gebruik diepvries tonijn met MSC keurmerk, laat deze voor grillen ontdooien. Je kunt ze ook in de oven garen.

Door:

Ingrediënten
  • 2 tot 4 stukken tonijn
  • 100 gr rode linzen couscous
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • handje bieslook
  • 4 groene gesneden stukjes jalapeños
  • handje soja bonen
  • 2 paprika’s
  • sesam olie
  • smoked vegan saus van your nature
Instructies
  • Stap 1 Bereid de rode linzen couscous volgens verpakking.
  • Stap 2 Snijdt de groenten behalve de paprika ik kleine stukjes.
  • Stap 3 Lepel de ui, jalapeños, tomaat, bieslook en soja bonen door de couscous.
  • Stap 4 Halveer de paprika’s en vul deze met het mengsel van de couscous.
  • Stap 5 Besprenkel nu de paprika’s met sesam olie en doe deze ongeveer 15 minuten onder de grill (in de oven).
  • Stap 6 Grill de tonijn om en om kort in een grillpan.
  • Stap 7 Daarna kun je de tonijn met zout en peper en zwarte sesamzaadjes besprenkelen.
  • Stap 8 Wij serveerden er een pittige smoked vegan saus van your organic nature bij.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *