Recept Snelle Kip Wraps

Snelle Kip Wraps

4 februari 2019
: 10 min
: 10 min
: 20 min
: Makkelijk

Je maakt dit gerecht klaar voor ongeveer 4 personen.

Door:

Ingredi├źnten
  • 700 gr gesneden kipfilet
  • zout/peper
  • 3 stelen bosui
  • 1 courgette
  • 1 knoflookteen
  • 1 punt paprika
  • handje amandel noten
  • 1 potje misterkitchens v spread chili/paprika
  • 100 ml kokosmelk of kookroom
  • olijfolie om in te bakken
  • 12 kleine wraps (of zelf boekweit wraps maken)
Instructies
  • Stap 1 Zorg dat de kip gesneden is, kruid deze met zout, peper en eventueel wat kip kruiden.
  • Stap 2 Verhit een pan op het vuur met wat (olijf)olie.
  • Stap 3 Fruit nu een gesneden knoflookteen aan en voeg de kip toe.
  • Stap 4 Roerbak het geheel tot de kip gaar is.
  • Stap 5 Snijd ondertussen de bosui, puntpaprika en courgette in kleine stukjes.
  • Stap 6 Als de kip gaar is kun je de groenten toevoegen, 2 minuten roerbakken.
  • Stap 7 Daarna voeg je 1 pot chili / paprika V spread toe en 100 ml kokosmelk of kookroom.
  • Stap 8 Roerbak het geheel nog 2 minuten en klaar is de kip.
  • Stap 9 De wraps kun je kant en klaar kopen of zelf maken.
  • Stap 10 Verwarm de wraps in de pan of magnetron en serveer de kip gegarneerd met amandelen erbij.

Gerelateerde Posts

<span class="dojodigital_toggle_title">Vriend en Vijand</span>

Vriend en Vijand

Eten, mijn vriend en mijn vijand! Dat ik liefde voor eten heb, dat kan jullie niet ontgaan zijn. Die liefde is er bij mij met de paplepel in gegoten. Thuis toen ik klein was aten we vaak aardappels met groenten, het lekkerste vond ik de […]

<span class="dojodigital_toggle_title">Hoe is het nu?</span>

Hoe is het nu?

Inmiddels ruim een maand verder na het schrijven van mijn vorige blog over hoe moe ik me voel(de). Ik ben uiteindelijk nog naar de huisarts gegaan en daar heb ik bloedonderzoek laten doen. Schildklier werkt naar behoren, nierfunctie ook prima en geen bloedarmoede, wel een […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *