Recept Gevulde Puntpaprika’s

Gevulde Puntpaprika's

4 februari 2019
: 10 min
: 30 min
: 40 min
: Makkelijk

Deze hoeveelheid gebruikten wij voor 2 volwassenen en 1 kind (2 kleine kinderen kan ook, dan heeft ieder een halve paprika).

Door:

Ingrediënten
  • 3 zoete puntpaprika's (geel, oranje en rood)
  • 300 gr kipgehakt
  • 1 middelgrote ui
  • 150 gr champignons
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 2 tl gedroogde basilicum of vers fijn gesneden
  • 1/2 tl knoflookpoeder of een vers half teentje
  • 50-75 gr geraspte kaas, eventueel met kruiden zoals in dit recept pestokaas gebruikt is.
  • Voor erbij krieltjes in schil, deze kun je meteen mee de oven in doen, lekker makkelijk!
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Stap 2 Snijd de champignons in hele fijne stukjes evenals de ui.
  • Stap 3 Meng dit in een kom samen met de kipgehakt, de cayennepeper, knoflookpoeder en basilicum.
  • Stap 4 Snijd de paprika&#8217
  • Stap 5 s door de lengte door het midden. En haal de zaadlijsten eruit.
  • Stap 6 Leg de paprika&#8217
  • Stap 7 s op een bakplaat met bakpapier.
  • Stap 8 Vul de paprika&#8217
  • Stap 9 s nu met het kipgehakt.
  • Stap 10 Rasp de kaas en strooi over de paprika&#8217
  • Stap 11 s.
  • Stap 12 Zet dit eerst 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  • Stap 13 Check na 20 minuten even of het goed gaat, misschien moet de bakplaat nog stukje omhoog of juist naar beneden.
  • Stap 14 Het gehakt heeft minimaal 30 minuten nodig om goed te garen.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *