Pizza Party

Healthy and good!

Kom maar op met die pizza!!

Wie is er niet dol op pizza’s ? Maar een gezonde levensstijl en pizza’s gaan niet altijd samen. Wat is het dan heerlijk als er een merk op de markt komt die bedenkt groenten in je pizza bodem te verwerken. Manon droomde van een voedzame pizza, nou het is haar gelukt en wij zijn fan!

Deze kant en klaar bodems kopen wij bij de Albert Heijn, je hebt keuze uit diverse soorten. Onze echte favoriet is de bloemkoolbodem. Iedereen in het gezin lust deze en je proeft dus geen bloemkool. Het concept is simpel, je verwarmt de oven, bakt de bodem even kort voor en dan beleg je deze met allemaal lekkers. Wij maken vaak de pizzasaus zelf, maar ook een kant en klaar spread van Zonnatura kan er prima op. 

Fun!

Pizza’s beleggen is zo gezellig, zet allemaal lekkere dingen op tafel en laat iedereen zijn eigen pizza beleggen. Zo hebben wij al in ons gezin een variatie aan pizza’s, vega, vis en vlees….alles kom je bij ons tegen. 

Je weet dat wij van Gezonde Dutchies graag recepten bedenken met verstopte groenten, doordat je bij deze bloemkoolpizza niet ziet en nauwelijks proeft dat er ongeveer 70 gram groenten in zit, is ie perfect voor kinderen die normaal hun groenten liever aan de kant schuiven. Dus als vader of moeder doe je hier nog goed aan ook, dat is toch lachen!

Dit keer ontvingen we niet alleen pizza’s om te beleggen, maar ook kant en klare vers pizza’s. Wat dacht je van de Veganini een vega pizza die in 12 minuten op tafel staat op basis van een bietenbodem. Manlief had toch wat twijfels, maar toen ik hem een pizza punt in zijn handen duwde was hij om. “ Jeetje verassend lekker” was zijn reactie!

Magioni had nog wat verrassende ingrediënten meegestuurd, waar wij echt iets heel leuks van hebben kunnen maken! Want wat dacht je van deze Pizza cupcakes obv Quinoa…..Ja echt, dit is voedzaam, lekker en echt weer eens wat anders. Probeer het recept eens en vergeet ons niet te taggen in je craties!

NIEUWS!! Mini bloemkoolpizza’s

De Magioni mini bloemkoolpizza’s zijn op de markt, dat zijn mini pizzabodems boordevol groente. No worries, daar proef je niets van!

De mini’s zijn ideaal voor de kleine eters die geen hele pizza op kunnen, voor degene die regelmatig opzoek zijn naar een gezond tussendoortje, voor pizza feestjes waar nog lang over na wordt nagepraat, maar ook voor kinderen die liever hun groente aan de kant schuiven tijdens het avondeten.  Iedere verpakking bevat vier mini pizza’s. Geen inspiratie om vier pizza’s te beleggen? Kijk eens op onze Instagram daar zijn wij los gegaan met de pizza’s.

Let op: de mini’s zijn beperkt houdbaar. Wil je ze liever wat langer bewaren? Dat kan! Vries de mini bloemkool pizzabodems dan in.

Rate this post


1 thought on “Pizza Party”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *