Onderzoek door Noa naar wat jij wilt!

Inmiddels ben ik al drie maanden actief als stagiaire bij Gezonde Dutchies. Ik zal even iets meer over mezelf vertellen, want wat doe ik nu eigenlijk?

Mijn naam is Noa en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit het dorpje Oostzaan in Noord-Holland en hier woon ik al mijn hele leven. Hier heb ik twee huizen, aangezien mijn ouders gescheiden zijn. Ik had al een broertje, maar hierdoor kreeg ik er ook nog een stiefbroer en stiefzusje bij. Hartstikke gezellig! Ik zit op voetbal en naast dat ik zelf speel, ben ik ook bezig met het behalen van mijn trainersdiploma. Verder vind ik het ook leuk om verschillende workouts te doen en op nieuwe plekken te wandelen. In het weekend ben ik graag met mijn vriend of vrienden en vriendinnen om een gezellig drankje te doen. 

Op donderdag en vrijdag loop ik stage bij Gezonde Dutchies vanuit mijn opleiding. Ik ben derdejaars studente Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Je leert hier veel over verschillende sporten, maar nog meer over het opzetten van een eigen bedrijf, financiën en marketing. Mijn interesse ligt vooral bij social media en marketing. Vandaar dat ik ook veel content probeer te maken voor de kanalen van Gezonde Dutchies.

Verder ben ik achter de schermen ook bezig met het opzetten van een onderzoek. Het is voor Gezonde Dutchies interessant een inzicht te krijgen van wat hun volgers graag zien op het kanaal. Zo blijft de informatie die jullie krijgen ook leuk om te zien!

Vandaar dat ik een enquête heb opgesteld. Hierin staan verschillende vragen over wat jullie van het account Gezonde Dutchies vinden, maar ook wat jullie in de toekomst graag zien. Het invullen van de behoeftepeiling is geheel anoniem. Ik zou het enorm waarderen als jullie deze enquête willen invullen. Zo zullen de antwoorden en het advies hierop zo representatief mogelijk zijn. Alvast bedankt voor de moeite!

Hierbij de link naar de enquete.

Liefs,

Noa

Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *