No Waste!

Jaarlijks belanden er in Nederland een slordige drie miljard wegwerpbekertjes in de prullenbak en gooien we per persoon gemiddeld 40 kilo ongebruikt(!) voedsel weg. Verspilling tegengaan is essentieel voor een gezonde en duurzame toekomst. Met handige producten zoals de Travel Mug en de MasterSeal bakjes maakt Tefal het je stukken makkelijker om milieuvriendelijker, gezonder en duurzamer bezig te zijn.

Voedsel verspillen? Onnodig veel plastic of kartonnen wegwerpartikelen gebruiken? Daar kunnen we samen wat aan doen!
Wij maken zoveel lekkere dingen, maar hoe neem je die mee naar je werk? Tupperware in een modern jasje! Super handig zijn de bakjes en bekers van Tefal. We ontvingen ze en meteen de dag erna hebben we ze in gebruik genomen. Vooral de yoghurt- en sla bakken vinden we erg fijn. Want we vinden het prettig als je sommige toppings kan scheiden tot het moment van consumeren.

Wij kunnen niet meer zonder inmiddels, want ook de beker is ideaal. Wij moeten vaak vroeg op pad en nemen dan een smoothie mee, die blijft in de Tefal beker lekker koud! 
Voor meer informatie kijk je op: https://www.tefal.nl/no-waste


Gerelateerde Posts

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer van Byzoo uitproberen!

De slowjuicer, is dat nou wat? Manlief hoor ik denken, weer een apparaat in de keuken! Je mensen als ik alles zou uitstallen aan keuken apparatuur is mijn keuken echt te klein. Dus ben ik naarstig opzoek naar een grotere keuken, groter huis of moet […]

Tripjes naar de supermarkt

Tripjes naar de supermarkt

Supermarkt stress Je kent het wel, huilende kinderen, rijen waar er echt meer dan vier wachtenden zijn, lege schappen en geen parkeerplek. Oh wat een hekel kan ik hebben aan die wekelijkse klus het tripje naar de supermarkt! Aan de andere kant ben ik helemaal […]Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *