Nachos
28 oktober 2019
: 15 min
: 10 min
: 25 min
Je maakt met dit recept een flinke schaal nachos!
Ingrediënten
- 1 pak volkoren wraps
- 2 tl gerookte paprikapoeder
- 1 zakje Grozette Cheese Sensation Nacho
- 2 tl uienpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 3 el olijfolie
- 5 jalapeno pepers in dunne halve rondjes snijden
- 2 avocado’s
- 4 tomaten
- 1 teentje knoflook
- peper zout
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden, snijdt de tortillas in mooie puntjes.
- Stap 2 Doe de puntjes in een ruime kom.
- Stap 3 Besprenkel het geheel met de olijfolie.
- Stap 4 Strooi er wat zout en paprikapoeder, en de andere kruiden over.
- Stap 5 Verdeel de puntjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Stap 6 Bak de chips in ongeveer 10 minuten goudbruin waarbij je tussentijds even alle chips omdraait.
- Stap 7 Neem een schaal en doe hier alle chips in, strooi er de kaas en de jalapeno pepers overheen.
- Stap 8 Bak dit nog even in de oven tot de kaas gesmolten is. Dit is binnen 5 minuten gereed.
- Stap 9 De salsa maak je door de knoflook fijn te snijden en samen met de avocado te prakken in een schaaltje.
- Stap 10 De tomaten snijdt je in klein blokjes en voeg je aan de avocado toe. Even op smaak brengen met zout en peper.