Muesli Yoghurt Taart

Muesli Yoghurt Taart

2 mei 2020
: 20 min
: 5 min
: 3 uur 25 min

De taart zelf is zo gemaakt, maar houd rekening met 3 uur koeltijd.

Door:

Ingrediënten
  • Voor de bodem:
  • 200 gr mymuesli (https://nl.mymuesli.com/)
  • 150 gr ongezouten roomboter
  • 10 dadels
  • Voor de vulling:
  • 400 gr aardbeien
  • 750 ml griekse yoghurt
  • 10 gelatine blaadjes
  • Decoratie:
  • Muesli
  • Blauwe bessen
  • Aardbeien
Instructies
  • Stap 1 Bodem:
  • Stap 2 Smelt de roomboter en mix de meusli, dadels en gesmolten boter in de keukenmachine fijn.
  • Stap 3 Bekleed het bakblik met bakpapier en druk het meusli mengsel op de bodem goed aan, zet de vorm nu koud.
  • Stap 4 Pureer nu de aardbeien en week de gelatine blaadjes zoals beschreven op de verpakking.
  • Stap 5 Doe in een pannetje een eetlepel water en een eetlepel aardbeien puree.
  • Stap 6 Warm dit langzaam op en voeg de gelatine blaadjes toe, tot deze opgelost zijn.
  • Stap 7 Meng de Griekse yoghurt, de aardbeien puree en gelatine mengsel met elkaar.
  • Stap 8 Giet dit beslag op de taartbodem en zet deze 3 uur in de koelkast.
  • Stap 9 Decoreer de taart met fruit en muesli.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *