Koek Torentjes met Kokos Bosbes Vulling

Koek Torentjes met Kokos Bosbes Vulling

11 mei 2020
: 4-6
: 30 min
: 20 min

Je kunt ook muffinvormpjes gebruiken en deze zo vullen met het deeg dat het een kommetje is waar je later de vulling in doet.

Door:

Ingrediënten
  • Voor de koek:
  • 130 gr amandel meel
  • 10 dadels
  • 130 gr boekweitmeel (of bloem)
  • 3 grote el kokosolie
  • 2 grote el honing
  • Voor de vulling:
  • 4 gelatine blaadjes / of vervang door AgarAgar
  • 10 aardbeien
  • 10 blauwe bessen
  • 3 el van het wit van de kokosmelk
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Stap 2 Mix de ingrediënten voor het koek in een keukenmachine.
  • Stap 3 Vet bakvormpjes goed in en vul de vormpjes met deeg.
  • Stap 4 Bak deze 20 minuten af. Wel in de gaten houden dat ze niet te hard gaan en verbranden. Daarna goed laten afkoelen op een rooster.
  • Stap 5 Voor de vulling
  • Stap 6 Gebruik een blik kokosmelk schut deze niet!
  • Stap 7 Lepel het witte romige deel van de kokosmelk uit het blik.
  • Stap 8 Doe dit in een blender of keukenmachine met 10 aardbeien en 10 blauwe bessen en mix tot een glad mengsel.
  • Stap 9 Week 4 gelatine blaadjes zoals beschreven op de verpakking.
  • Stap 10 Los de gelatineblaadjes na weken in een kommetje met een eetlepel warm water op en meng dit meteen door het kokosmelk fruit mengsel.
  • Stap 11 Je kunt nu de afgekoelde vormpjes vullen en ze een uurtje in de koelkast zetten.
  • Stap 12 Decoreer ze naar wens.
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *