Frisse Citroencake

Frisse Citroencake

18 januari 2021
: 20 min
: 40 min
: 60 min

Door:

Ingrediënten
  • 200 gr zelfrijzend amandelbakmeel
  • 5 eieren
  • 150 gr zusto
  • 200 gr boter
  • citroensap van 1/2 citroen
  • citroen rasp van 1/2 Citroen
  • Voor de topping:
  • 125 gr monchou
  • citroensap
  • 4 el Zusto
  • Gele kleurstof (natuurlijke) optioneel
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • Stap 2 Meng de eieren, de zachte boter en de Zusto samen.
  • Stap 3 Voeg langzaam de amandelmeel toe, voeg citroenrasp en sap toe.
  • Stap 4 Bak de cake 45-60 minuten, check tussendoor een paar keer of het goed gaat.
  • Stap 5 Voor de topping klop je zachte Monchou met citroensap, zusto en eventueel kleurstof glad.
  • Stap 6 Zet het mengsel daarna even terug in de koelkast.
  • Stap 7 Als de cake klaar is en goed afgekoeld kun je hem decoreren met monchou crème.
Rate this post


4 thoughts on “Frisse Citroencake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *