Frisse Citroencake

Frisse Citroencake

18 januari 2021
: 20 min
: 40 min
: 60 min

Door:

Ingrediënten
  • 200 gr zelfrijzend amandelbakmeel
  • 5 eieren
  • 150 gr zusto
  • 200 gr boter
  • citroensap van 1/2 citroen
  • citroen rasp van 1/2 Citroen
  • Voor de topping:
  • 125 gr monchou
  • citroensap
  • 4 el Zusto
  • Gele kleurstof (natuurlijke) optioneel
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • Stap 2 Meng de eieren, de zachte boter en de Zusto samen.
  • Stap 3 Voeg langzaam de amandelmeel toe, voeg citroenrasp en sap toe.
  • Stap 4 Bak de cake 45-60 minuten, check tussendoor een paar keer of het goed gaat.
  • Stap 5 Voor de topping klop je zachte Monchou met citroensap, zusto en eventueel kleurstof glad.
  • Stap 6 Zet het mengsel daarna even terug in de koelkast.
  • Stap 7 Als de cake klaar is en goed afgekoeld kun je hem decoreren met monchou crème.

Gerelateerde Posts

Gezonde Dutchies Magazine

Gezonde Dutchies Magazine

Hey Dutchie! We hebben weer iets nieuws voor jou. Het Gezonde Dutchies Magazine en deze is helemaal gratis! In het magazine staan lekkere nieuwe recepten. Ook hebben we verhalen verzameld van échte mensen zoals jij en ook zij hebben hun favoriete recept gegeven om met […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *