Frisse Citroencake
18 januari 2021
: 20 min
: 40 min
: 60 min
Ingrediënten
- 200 gr zelfrijzend amandelbakmeel
- 5 eieren
- 150 gr zusto
- 200 gr boter
- citroensap van 1/2 citroen
- citroen rasp van 1/2 Citroen
- Voor de topping:
- 125 gr monchou
- citroensap
- 4 el Zusto
- Gele kleurstof (natuurlijke) optioneel
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Stap 2 Meng de eieren, de zachte boter en de Zusto samen.
- Stap 3 Voeg langzaam de amandelmeel toe, voeg citroenrasp en sap toe.
- Stap 4 Bak de cake 45-60 minuten, check tussendoor een paar keer of het goed gaat.
- Stap 5 Voor de topping klop je zachte Monchou met citroensap, zusto en eventueel kleurstof glad.
- Stap 6 Zet het mengsel daarna even terug in de koelkast.
- Stap 7 Als de cake klaar is en goed afgekoeld kun je hem decoreren met monchou crème.
Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this website,
and your views are nice in favor of new visitors.
Very good info. Lucky me I recently found your blog by chance (stumbleupon).
I have saved it for later!
Hi, I wish for to subscribe for this blog to take hottest updates,
so where can i do it please assist.
It’s awesome designed for me to have a web site, which is helpful for my knowledge.
thanks admin