Crumble
2 april 2021
: 10 min
: 20 min
: 30 min
Ingrediënten
- 200 gr havermout
- 50 gr ongezouten roomboter
- 150 gr rode vruchten (diepvries)
- 1 tl vanille extract
- 1 el honing
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Stap 2 Kneed de havermout met de boter, vanille extract en honing tot een kruimelig deeg.
- Stap 3 Neem een ovenschaal en vul deze met de rode vruchten.
- Stap 4 Verdeel het deeg over het fruit.
- Stap 5 Bak 15 minuten in de oven. De bovenlaag moet vaster worden en knapperig.
This article will help the internet viewers for building up
new web site or even a blog from start to end.
That is very fascinating, You are a very skilled blogger.
I’ve joined your rss feed and look forward to in quest of more of
your fantastic post. Also, I’ve shared your site in my social networks