Echt wat met je foto’s doen met Fotocadeau

Heb jij nog een lege muur in je huis? En wil je deze graag opfleuren? Een foto op Hexagon is een nieuwe en hippe manier om je foto’s op te printen. Daarnaast geeft het jouw interieur een mooi en modern karakter. Of je de hexagons nou in de woonkamer, slaapkamer of keuken wil creëren. Het kan overal! Door meerdere hexagons met jouw favoriete foto’s te bedrukken creëer je een mooie fotocollage. Zo kan je één foto in de spotlight zetten en kan ervoor kiezen om deze afbeelding achter de hele Hexagon collage te doen. Maar je kan ook op iedere Hexagon een andere foto laten printen. Zo kan je eigen persoonlijke foto’s mixen met inspirerende quotes, kleurige afbeeldingen of trendkleuren.

In mijn studentenkamer in Groningen had ik heel lang een lege witte muur. Om meer kleur en sfeer in mijn kamer te brengen koos ik daarom voor de Hexagon collage. Aangezien ik altijd heel vrolijk wordt van de zomer, een drankje en de architectuur in het buitenland heb ik gekozen om dit thema te kiezen voor de Hexagon collage. En wat ben ik blij met het eindresultaat.

 

 

De Hexagon muurdecoratie kun je bekijken op Fotocadeau. Op de website kan je kiezen hoeveel hexagons je wil en vervolgens kan je je eigen foto’s of afbeeldingen selecteren. Het mooie aan de Hexagon collage is dat je het steeds verder kan laten groeien. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met drie of vier verschillende foto’s op hexagon en je hangt deze aan de muur, dan kun je in de toekomst, wanneer je nieuwe mooie foto’s hebt eenvoudig meer foto’s op hexagon bestellen om je hexagon fotocollage uit te breiden. Via de online tool op de website van Fotocadeau kan je direct zien hoe de foto op de hexagon geplaatst wordt, waardoor je kan beoordelen of de foto geschikt is of niet. Zo had ik een aantal afbeeldingen die niet scherp waren of die zouden vervormen, dus die afbeeldingen heb ik uiteindelijk niet gekozen. Vervolgens had je ook nog een mogelijkheid om te kiezen voor een professionele fotocontrole. Bij deze optie worden alle foto’s gecontroleerd op kleur, scherpt, kwaliteit en het aantal pixels. Zo weet je zeker dat jouw foto’s mooi worden afgedrukt en je uiteindelijk een mooi eindresultaat hebt. Het bestellen van een hexagon is een eenvoudig proces, binnen enkele minuten heb jij je bestelling voltooid en voor je het weet heb je hem in huis liggen.

 

Uiteraard moet een hexagon ook opgehangen worden. Maar, hoe hang je dit op?

Bij elke hexagon foto worden plak strips meegeleverd. Dit was super handig, aangezien ik in mijn studentenkamer geen hamer of ander gereedschap heb. Door de plak strips hoefde ik geen gaten in de muur te boren en het was ook nog eens super simpel om te gebruiken. Naast de plak strips werd er ook een afstand houdertje meegeleverd. Daarmee zorg je ervoor dat tussen alle hexagons precies evenveel afstand zit. Wat zorgt voor een mooi en strak effect.

 

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook een Hexagon collage aan de muur?

Bekijk hier een fotolijst met meerdere foto’s te maken.

 
Rate this post


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *