Garnalen Hapje

Garnalen Hapje

Garnalen Hapje

  • 1 avocado
  • 1 zoete frisse appel
  • 200 gr Hollandse garnalen
  • 100 gr zure room
  • 2 el verse gesneden bieslook
  • 2 el vers geperst citroensap
  • zout en peper naar smaak
  • Start met de dip:
  • Neem een schaaltje en meng hierin de zure room, citroensap en bieslook. Voeg er naar smaak zout en peper aan toe.
  • De avocado kun je of prakken of heel fijn snijden.
  • De appel snijdt je wel zo fijn mogelijk. Schillen hoeft niet!
  • Neem de amuselepels, of kleine serveerschaaltjes.
  • De volgorde van het hapje is als volgt:
  • Avocado, appel, garnalen en eindig met een klein beetje dip bovenop.
  • Je kunt heel wat hapjes maken, afhankelijk van de portiegrootte.
  • Minimaal 15 tot 20 hapjes moet lukken.
https://gezondedutchies.nl/recepten/tussendoortjes/garnalen-hapje/