Muesli Crumble

Muesli Crumble

Muesli Crumble

  • 150-200 gr (spelt)muesli voor 4 glazen
  • 2 el honing
  • 1 el kokosolie gesmolten
  • Yoghurt
  • Blauwe bessen (bakje)
  • Start met oven voorverwarmen op 200 graden.
  • In een kom de muesli mengen met de honing en gesmolten kokosolie.
  • Op een bakplaat een vel bakpapier liggen en hier de muesli als een soort plak op leggen.
  • Zet dit 15 minuten in de oven.
  • Af laten koelen, je kunt het lauw warm gebruiken.
  • Vervolgens vul je een schaaltje of glas om en om met de muesli en yoghurt.
  • Maak wel een tussenlaagje van blauwe bessen en eventueel en aftoppen met blauwe bessen.
https://gezondedutchies.nl/recepten/ontbijt-lunch/muesli-crumble/