Apple Crumble

Ingrediënten

2 appels
100gr amandelmeel
100gr havermoutvlokken fijn of grof maakt niet uit
150gr roomboter ongezouten op kamertemperatuur 
2tl kaneel
1el citroensap
2tl rasp van de citroen 
1 el honing

Hoe maak je het

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maak van de roomboter, amandelmeel , havermout citroenrasp een crumble door deze in een kom met je handen te mengen en te kruimelen.
Schil en snijd de appels in kleine blokjes. Meng deze met de kaneel, citroensap, en honing in een kom. Je kunt ook vanille extract toevoegen eventueel.
Leg ongeveer een derde van het deeg apart. Doe nu de stukjes appel bij je overgebleven kruimeldeeg en hussel alles met de handen door elkaar.
Stort alles in een bakvorm of ovenschaal.
Bedek nu nog de bovenlaag met het deel van de deeg dat je apart hebt gehouden.
De Apple Crumble kan nu 25 minuten de oven in.

Lekker met Griekse Yoghurt bij ontbijt of lunch of een bolletje ijs als toetje.