Over ons

Denise & Mirella

Denise is moeder van een prachtige dochter Roos van 10 jaar. Denise is fanatiek trainer bij Mom in Balance. Ze is getrouwd met Bobby en woonachtig in Assendelft. Ze is een echte Fit Mom, doet aan hardlopen, yoga en is dus zelf sporttrainster. Verder is ze bijna elke dag bezig met haar passie koken. Je kunt haar persoonlijk volgen op Instagram: denise_gezondedutchies. Heb jij inspiratie nodig om samen met je kinderen te koken, dan ben je bij Denise aan het juiste adres. Haar expertise ligt op het gebied van sport, voeding en gezondheidsmanagement en is zelf door deze aanpak 10 kilo afgevallen.

Denise en Mirella

Mirella woont samen met Rick en is moeder van Jelle (9 jaar) en Maud (5 jaar). Haar reis door de wereld van voeding is begonnen naar aanleiding van een schommelende suikerspiegel van haar zoon. Haar expertise ligt dan ook op het gebied van voedingscoaching van gezinnen. Door ervaring is Mirella in staat een advies te geven over de invloed van voeding op je kind en haar of zijn gedrag. Tevens is Mirella zelf 20 kilo verloren door een gezonde levensstijl. Dus wil je afvallen en je fitter voelen dan ben je aan het juiste adres. Bij Mirella was het een lange weg, hierdoor weet ze goed wat jij meemaakt in je afval proces. Wil je Mirella persoonlijk volgen doe dit dan ook via Instagram: mirella_gezondedutchies.

Beide kunnen je individueel helpen met jouw weg naar gezonde voeding, maar zeker ook het hele gezin. Een mooi begin maak je met het Gezonde Dutchies Kookboek, deze is te koop in de webshop. Hiermee heb je een uniek kookboek in handen met gezonde recepten voor jou en je gezin. De geschreven bereidingswijze wordt ondersteund door cartoons voor de kinderen. Het kookboek is ook zeker goed ter inspiratie als je al een goede basis hebt wat gezonde voeding betreft.

We sturen je elke maand onze nieuwsbrief met tips, nieuwe recepten, reviews over nieuwe producten en je krijgt regelmatig een workout schema! Abonneer je snel via de pop-up op onze site!

Volg ons online op Instagram @gezonde_dutchies