Over ons

Over ons

Denise & Mirella

Achter Gezonde Dutchies gaan twee vrouwen schuil, kom meer over ons te weten op deze pagina.

Denise is moeder van een prachtige dochter Roos van 8 jaar. Denise is fanatiek trainer bij Mom in Balance. Ze is getrouwd met Bobby en woonachtig in Assendelft. Ze is een echte Fit Mom, doet aan hardlopen, yoga en is dus zelf sporttrainster. Verder is ze bijna elke dag bezig met haar passie koken. Je kunt haar persoonlijk volgen op Instagram: denise_gezondedutchies. Heb jij inspiratie nodig om samen met je kinderen te koken, dan ben je bij Denise aan het juiste adres. Haar expertise ligt op het gebied van sport, voeding en gezondheidsmanagement en is zelf door deze aanpak 10 kilo afgevallen.

Denise en Mirella

Mirella woont samen met Rick en is moeder van Jelle (7 jaar) en Maud (3 jaar). Haar reis door de wereld van voeding is begonnen naar aanleiding van een schommelende suikerspiegel van haar zoon. Haar expertise ligt dan ook op het gebied van voedingscoaching van gezinnen. Door ervaring is Mirella in staat een advies te geven over de invloed van voeding op je kind en haar of zijn gedrag. Tevens is Mirella zelf 20 kilo verloren door een gezonde levensstijl. Dus wil je afvallen en je fitter voelen dan ben je aan het juiste adres. Bij Mirella was het een lange weg, hierdoor weet ze goed wat jij meemaakt in je afval proces. Wil je Mirella persoonlijk volgen doe dit dan ook via Instagram: mirella_gezondedutchies.

Beide zijn ze gewichtsconsulenten en kunnen je individueel helpen, maar zeker ook het hele gezin. Er zijn nu Gezonde Dutchies Gezond Fit & Slank pakketten te verkrijgen. Ook kunnen zij bij jou thuis aan de keukentafel advies geven. Het Gezonde Dutchies Kookboek is te koop in de webshop. Hiermee heb je een uniek kookboek in handen met gezonde recepten voor jou en je gezin. De geschreven bereidingswijze wordt ondersteund door cartoons voor de kinderen.

Kortom Gezonde Dutchies staat voor:

  • Gezinscoaching
  • Sportbegeleiding
  • Workshops
  • Voedingsadvies & gewichtsbeheersing voor volwassenen en kinderen
  • Kookboek Gezonde Dutchies

Volg ons online op Instagram @gezonde_dutchies