Gezond op weg met een coach € 50,-

Wil je jouw voedingspatroon echt veranderen, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?
Kies dan nu het ‘Gezond op weg met een coach’ pakket! Voor de duur van een maand krijg je alles wat je nodig hebt om met een gezonde levensstijl aan de slag te gaan. Doel is dat je na een maand goed weet hoe je dit verder zelf door moet pakken.

Gezond leven & kilo’s kwijt onder begeleiding van een coach. Nu 1 maand voor € 50.-

gezond leven afvallen

Wanneer je meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt, spreekt het lichaam opgeslagen (vet)reserves aan, waardoor je afvalt. Te weinig eten zorgt er weer voor dat je lichaam je reserves vast houdt! Dus hoe werkt het dan?
Wij kijken naar je dagelijkse voedingspatroon en je activiteit niveau, sport of beweeg je voldoende? We helpen je bij doelen te stellen zonder de realiteit uit het oog te verliezen en gaan voor een langdurig effect.

Wat krijg je van ons?

Basis informatie over hoe Gezonde Dutchies kijkt naar een gezonde levensstijl met tips voor jou om dit toe te kunnen passen.

1 lege weekplanner. Deze vul je zelf in om inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon.
Vervolgens stuur je deze naar ons, samen met een aantal basisgegevens die we van je nodig hebben.

4 voorbeeld weekmenu’s. Voor de man of vrouw ingevuld, deze kun jij gebruiken om elke week gedurende deze periode bewust met je voeding bezig te zijn die helpen bij een gezonde levensstijl en zo ook kilo’s af te kunnen vallen. Na deze maand kun je de weekmenu’s nog gebruiken om zelf variatie in de weekmenu’s aan te brengen.

1 boodschappenlijst. Met verantwoorde keuzes van voedingsmiddelen die je in de basis in huis hebt, of waar je bewuste keuzes in kan maken als je boodschappen gaat doen.

1 sport schema. Dit is een sportschema met oefeningen die je in en om het huis kunt doen.
Opgebouwd uit een cardio, kracht en cooldown blok.

5 euro webshop korting bij je eerste bestelling (vanaf €25.-).

1 telefonisch consult om al je vragen door te nemen aan de start van het traject. Een maand lang mag je ons elke dag als jouw persoonlijke coach inzetten, door middel van mail.

1 afspraak om te komen meten en wegen aan het begin en aan het einde van je traject in  Zwaag of Assendelft. Dan zijn wij je stok achter de deur.beste pakket