芝麻web文件管理V1.00

编辑当前文件:/home/strato/http/premium/rid/99/22/58179922/htdocs/WordPress_SecureMode_01/wp-admin/ms-users.php

  
{"id":983,"date":"2017-09-11T08:01:53","date_gmt":"2017-09-11T08:01:53","guid":{"rendered":"https:\/\/gezondedutchies.nl\/?p=983"},"modified":"2019-02-05T12:36:36","modified_gmt":"2019-02-05T12:36:36","slug":"foodspiration-nieuwe-gerechten","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/gezondedutchies.nl\/foodspiration-nieuwe-gerechten\/","title":{"rendered":"Foodspiration nieuwe gerechten!"},"content":{"rendered":"

Het ontwikkelen van recepten.<\/span><\/h2>\n

Ik krijg vaak de vraag of ik de gerechten van de foodfoto’s welke ik post op mijn priv\u00e9 account<\/a><\/span> als op die van Gezonde Dutchies<\/a> <\/span>zelf bedenk. Met als vervolg vraag, hoe kom je aan een nieuw recept dan? Eerst vraag \u00e9\u00e9n; ja, alle recepten zijn uniek, waarvan een deel van de inspiratie om een gerecht te maken voort komt uit gerechten die je voorbij ziet komen, foodspiration. Echter allemaal gerechten waar ik heel makkelijk een eigen draai aan geef. En dan zijn er recepten die ik inderdaad creatief helemaal zelf bedenk.<\/p>\n

Hoe doe ik dat?<\/span><\/h4>\n

\"Kruidenpotjes<\/p>\n

Eigenlijk begint het vaak met een ingredi\u00ebnt wat ik in mijn hoofd heb waarmee ik aan de slag wil. Dan verzamel ik daar omheen in gedachte de ingredi\u00ebnten waarvan ik denk dat ze qua smaak goed bij elkaar passen en ga aan de slag. Ik heb veel kruiden in huis, dus dan ga ik los en lekker wat uit proberen. Echt niet alles lukt meteen, maar de basis is dan goed gelukt.\u00a0Een tijdje later gewoon nog eens proberen met wat aanpassingen. Soms heb ik een schot in de roos, zoals het recept van de hartige aspergetaart<\/a><\/span>. Dat maakt koken leuk, je mag het elke keer weer opnieuw proberen. Voor mij zijn een aantal dingen belangrijk, ik wil het eten vlot op tafel hebben, dus maak ik geen gerechten waarbij ik 2 uur in de keuken moet staan of heel veel aan voorbereiding moet doen. Dat doe ik alleen als ik echt tijd heb, voor een diner met vrienden iets bijzonders wil maken of meer gangen op tafel wil zetten. Een gerecht moet bestaan uit een overzichtelijk rijtje ingredi\u00ebnten. En dan moet het gerecht ook nog eens gezond zijn. Dus wil ik een gerecht vrij van verzadigd vet, vrij van toegevoegde suikers, maar wel vezel-en eiwitrijk en zorgen voor veel vitamines en mineralen.<\/p>\n

De basis.<\/span><\/h4>\n

Koken is leuk als je de basis goed beheerst en veel uit je hoofd kunt doen. Weten welke kruiden bij welk soort vis of vlees passen, of de basis van een soep of saus. Hoe lang iets in de oven moet, of juist gekookt moet worden voor een goede gaarheid of bite.
\nHierbij wat tips:<\/p>\n