<\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n
<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n \r\n - 100 gr ongezouten roomboter<\/li>\r\n
- 100 gr Zusto (of vergelijkbaar suikervervanger)<\/li>\r\n
- 2 eieren<\/li>\r\n
- 100 gr speltbloem<\/li>\r\n
- 50 gr amandelmeel<\/li>\r\n
- 50 gr boekweitmeel<\/li>\r\n
- 1 tl bakpoeder<\/li>\r\n
- 1-2 tl speculaaskruiden (naar eigen smaak dus)<\/li>\r\n
- 2 rijpe peren<\/li>\r\n
- amandelschaafsel<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Instructies<\/h5>\r\n \r\n - \r\n Stap 1<\/span>\r\n Verwarm de oven voor op 175 graden.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 2<\/span>\r\n Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 3<\/span>\r\n Mix de roomboter met de Zusto.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 4<\/span>\r\n Zodra dit een mooi mengsel is dan de 2 eieren toevoegen en mixen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 5<\/span>\r\n Klop de melen met de bakpoeder en speculaaskruiden samen in een kom even met een garde los en voeg dit daarna bij het botermengsel.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 6<\/span>\r\n Mix dit samen tot een beslag.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 7<\/span>\r\n Is je beslag wat droog dan kun je nog 1-2 el gesmolten kokosolie toevoegen aan het beslag.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 8<\/span>\r\n Neem een kleine ronde bakvorm en schep hier het beslag in.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 9<\/span>\r\n De peren schil je en snijdt je in lange parten, deze verdeel je boven op het beslag en druk je iets het beslag in.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 10<\/span>\r\n Bak de cake in 35-40 minuten in de oven.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 11<\/span>\r\n Garneer met amandelschaafsel.<\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n