<\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n Lekker met Griekse Yoghurt bij ontbijt of lunch of een bolletje ijs als toetje. <\/p>\r\n
Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n
<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n \r\n - 2 appels<\/li>\r\n
- 100gr amandelmeel<\/li>\r\n
- 100gr havermoutvlokken fijn of grof maakt niet uit<\/li>\r\n
- 150gr roomboter ongezouten op kamertemperatuur <\/li>\r\n
- 2tl kaneel<\/li>\r\n
- 1el citroensap<\/li>\r\n
- 2tl rasp van de citroen <\/li>\r\n
- 1 el honing<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Instructies<\/h5>\r\n \r\n - \r\n Stap 1<\/span>\r\n Verwarm de oven voor op 180 graden.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 2<\/span>\r\n Maak van de roomboter, amandelmeel , havermout citroenrasp een crumble door deze in een kom met je handen te mengen en te kruimelen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 3<\/span>\r\n Schil en snijd de appels in kleine blokjes. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 4<\/span>\r\n Meng deze met de kaneel, citroensap, en honing in een kom. Je kunt ook vanille extract toevoegen eventueel.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 5<\/span>\r\n Leg ongeveer een derde van het deeg apart. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 6<\/span>\r\n Doe nu de stukjes appel bij je overgebleven kruimeldeeg en hussel alles met de handen door elkaar.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 7<\/span>\r\n Stort alles in een bakvorm of ovenschaal.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 8<\/span>\r\n Bedek nu nog de bovenlaag met het deel van de deeg dat je apart hebt gehouden.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 9<\/span>\r\n De Apple Crumble kan nu 25 minuten de oven in.<\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n