<\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n Gebruik een taartvorm van ongeveer 20 cm.<\/p>\r\n
Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n
<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n \r\n - Voor de bodem:<\/li>\r\n
- 100 gr havermout <\/li>\r\n
- 5 el gesmolten kokosolie <\/li>\r\n
- 10 dadels zonder pit<\/li>\r\n
- 2 el honing (optioneel) <\/li>\r\n
- <\/li>\r\n
- Voor de kwarklaag<\/li>\r\n
- 8 gelatine blaadjes<\/li>\r\n
- 500 gr Griekse yoghurt <\/li>\r\n
- 250 gr ongezoete slagroom<\/li>\r\n
- 60 gr prote\u00efne ice cream poeder https:\/\/www.foodspring.nl\/protein-ice-cream<\/li>\r\n
- <\/li>\r\n
- <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Instructies<\/h5>\r\n \r\n - \r\n Stap 1<\/span>\r\n Maal de havermout, dadels fijn in een blender.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 2<\/span>\r\n Voeg gesmolten kokosolie en eventueel honing toe.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 3<\/span>\r\n Bekleed een kleine taartvorm met bakpapier <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 4<\/span>\r\n Mix het geheel goed en druk het beslag goed aan op de bodem van een taart vorm. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 5<\/span>\r\n Zet weg in de vriezer terwijl je aan de slag gaat met de yoghurt laag.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 6<\/span>\r\n Meng vervolgens in een schaal de yoghurt, slagroom en prote\u00efne poeder. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 7<\/span>\r\n Week de gelatine blaadjes zoals op de verpakking staat.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 8<\/span>\r\n Warm een klein beetje water op en los de gelatine blaadjes erin op. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 9<\/span>\r\n Meng dit door het yoghurt mengsel en schenk dit op de taartbodem.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 10<\/span>\r\n Laat de taart 4 uur opstijven in de koelkast. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 11<\/span>\r\n Garneer het taartje met fruit naar keuze en je ontbijt is klaar! <\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n