<\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n
<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n \r\n - 200 gr brede tagliatelle (vers het lekkerst)<\/li>\r\n
- 2 biefstukken<\/li>\r\n
- 250 gr kastanjechampignons<\/li>\r\n
- 2 teentjes knoflook<\/li>\r\n
- 1 ui<\/li>\r\n
- 100 ml kookroom<\/li>\r\n
- 1 el milde olijfolie<\/li>\r\n
- basilicum naar smaak (verse blaadjes)<\/li>\r\n
- zeezout en peper naar smaak<\/li>\r\n
- <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Instructies<\/h5>\r\n \r\n - \r\n Stap 1<\/span>\r\n Snipper de knoflook en de ui.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 2<\/span>\r\n Snijd de champignons in schijven.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 3<\/span>\r\n Bak of grill de biefstukken in een pan medium rare.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 4<\/span>\r\n Bewaar ze in aluminiumfolie.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 5<\/span>\r\n Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 6<\/span>\r\n Verhit een pan op het vuur met wat milde olijfolie.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 7<\/span>\r\n Bak hierin de ui en knoflook.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 8<\/span>\r\n Voeg de champignons toe en eventueel de basilicum.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 9<\/span>\r\n Als de champignons wat slinken voeg dan de kookroom toe.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 10<\/span>\r\n Giet de pasta af en meng bij de champignons.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 11<\/span>\r\n Breng op smaak met zout en peper.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 12<\/span>\r\n Schep de pasta op de borden.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 13<\/span>\r\n De biefstukken snijdt je in plakjes en verdeel je over de borden met pasta.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 14<\/span>\r\n Maak de saus en de champignons wel op, verdeel dit over de borden als er wat achtergebleven is in de pan.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 15<\/span>\r\n Top af met wat verse blaadjes basilicum.<\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n