<\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n Koeltijd van het deeg is 45-60 minuten in de voorbereiding. <\/p>\r\n
Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n
<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n \r\n - 90 gr speltbloem<\/li>\r\n
- 20 gr amandelmeel<\/li>\r\n
- 30 gr Zusto (suikervervanger)<\/li>\r\n
- 50 gr roomboter op kamertemperatuur<\/li>\r\n
- 1 ei losgeklopt | helft nodig<\/li>\r\n
- snuf zout<\/li>\r\n
- 1 bakje mascarpone | 4 el nodig<\/li>\r\n
- 3 el griekse yoghurt<\/li>\r\n
- 1 el honing<\/li>\r\n
- 1,5 el aardbeien jam<\/li>\r\n
- 50 gr rode vruchten mix<\/li>\r\n
- 4 bakvormen mini taartjes<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Instructies<\/h5>\r\n \r\n - \r\n Stap 1<\/span>\r\n Het deeg maak je door de bloem, amandelmeel en zusto te zeven in een kom. Daar het ei en de boter doorheen kneden tot een deeg. Dit deeg zet je een klein uur weg in de koelkast.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 2<\/span>\r\n Verwarm de oven voor op 175 graden.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 3<\/span>\r\n Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken en vul de vormpjes met het deeg. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 4<\/span>\r\n Bak in de oven ongeveer 10-13 minuten.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 5<\/span>\r\n Haal ze eruit, laat ze 5 minuutjes staan op een rooster en pas dan haal je de taartjes uit de vorm om ze verder af te laten koelen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 6<\/span>\r\n Het deeg moet een beetje als koek aanvoelen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 7<\/span>\r\n De vulling maak je door de overige ingredi\u00ebnten behalve de rode vruchten te mengen in een kom. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 8<\/span>\r\n Vul elke koek met het mengsel en top af met wat rode vruchten. <\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n