<\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n Ontdek de verschillende smaken azijn van Tromp & Rueb en kijk wat je er allemaal mee kan!<\/p>\r\n
Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n
<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n \r\n - 3 el Tromp & Rueb appelazijn met honing<\/li>\r\n
- 100 gr sla naar keuze<\/li>\r\n
- 150 gr watermeloen blokjes<\/li>\r\n
- handje walnoten<\/li>\r\n
- 6 groene asperges<\/li>\r\n
- 50 gr geitenkaas (feta kan ook)<\/li>\r\n
- 3 plakjes rauwe ham<\/li>\r\n
- 1-2 geroosterde broodjes (bruin spelt)<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Instructies<\/h5>\r\n \r\n - \r\n Stap 1<\/span>\r\n Kook de groene asperges beetgaar.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 2<\/span>\r\n Maak van een hele watermeloen kleine stukjes (zonder schil).<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 3<\/span>\r\n Maak een groot bord of schaal op met de sla, lekker is botersla, romainesla of veldsla. Een combinatie kan ook!<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 4<\/span>\r\n Verdeel de meloen, de asperges en de ham over de sla.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 5<\/span>\r\n Brokkel de geitenkaas eroverheen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 6<\/span>\r\n Als laatste sprenkel je de appelazijn met honing over je salade en klaar ben je!<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 7<\/span>\r\n Wil je een dressing maken dan doe je dit met 3 eetlepels azijn, 3 eetlepels olie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, snuf gemalen peper, eventueel andere smaakmakers, naar eigen inspiratie zoals verse kruiden of citroen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
- \r\n Stap 8<\/span>\r\n Vergeet je broodje er niet bij te serveren.<\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n