芝麻web文件管理V1.00

编辑当前文件:/home/strato/http/premium/rid/99/22/58179922/htdocs/WordPress_SecureMode_01/wp-config-sample.php

  
{"id":169826,"date":"2019-12-04T16:56:46","date_gmt":"2019-12-04T16:56:46","guid":{"rendered":"https:\/\/gezondedutchies.nl\/?p=169826"},"modified":"2019-12-04T16:56:46","modified_gmt":"2019-12-04T16:56:46","slug":"gekarameliseerde-peer-met-ham","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/gezondedutchies.nl\/gekarameliseerde-peer-met-ham\/","title":{"rendered":"Gekarameliseerde peer met ham"},"content":{"rendered":"

\r\n\r\n

\r\n\r\n \r\n

Gekarameliseerde peer met ham<\/h4>\r\n
\r\n
<\/i> 4 december 2019<\/div>\r\n <\/div>\r\n
\r\n <\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n

Dit gerecht kun je uiteraard ook vegetarisch maken; Verwarm de peren op dezelfde manier, vul de peren met Mister Kitchen's V-Spread kikkererwten citroen en garneer deze met zoute noten.<\/p>\r\n

Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n

<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n
    \r\n
  • 2 grote rijpe handperen<\/li>\r\n
  • 1 el honing<\/li>\r\n
  • Klein beetje roomboter om in te bakken<\/li>\r\n
  • 1 pakje parmaham (minimaal 4 plakjes)<\/li>\r\n
  • 200 gr kaas (kees kaas of ander soort naar wens)<\/li>\r\n
  • Balsamico siroop (kun je dit niet krijgen dan honing)<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
    \r\n
    \r\n
    Instructies<\/h5>\r\n
      \r\n
    • \r\n Stap 1<\/span>\r\n Schil de twee peren en snijd deze in de lengte door de midden. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 2<\/span>\r\n Hol de peren wat uit, klokhuis en wat vruchtvlees met een klein lepeltje eruit halen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 3<\/span>\r\n Verwarm in een pan een klontje roomboter en een eetlepel honing, zorg dat het vuur niet te hoog staat.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 4<\/span>\r\n Bak nu de peren in de warme boter, keer ze voorzichtig om en wacht tot ze mooi glazig zijn.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 5<\/span>\r\n Smelt ondertussen in een steelpannetje de kaas, let op laag vuur en goed blijven roeren. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 6<\/span>\r\n TIP: Bakt de kaas aan dan kun je er een scheutje wijn of melk bij doen. Goed blijven roeren tot de kaas mooi gesmolten is. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 7<\/span>\r\n Haal nu de peren uit de pan en serveer deze op een klein bordje. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 8<\/span>\r\n Vul de warme peren met warme kaas en druk in de kaas meteen een plakje parmaham (beetje sierlijk omhoog er in steken).<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 9<\/span>\r\n Als laatste garneer je het geheel met wat streepjes balsamico siroop dressing erover.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 10<\/span>\r\n Klaar in 5 minuten en lauwwarm op tafel het lekkerst!<\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n