芝麻web文件管理V1.00

  当前目录:/home/strato/http/premium/rid/99/22/58179922/htdocs/WordPress_SecureMode_01/  
新项目名称:
.quarantine(0750)2023-06-07 09:00:25改名|删除
.tmb(0777)2023-06-07 09:00:05改名|删除
blogs(0755)2024-03-22 10:10:55改名|删除
srvc_simmonsbmklgn(0755)2024-03-22 10:11:04改名|删除
tmp(0755)2024-12-07 07:38:53改名|删除
wp-admin(0755)2024-12-05 12:44:06改名|删除
wp-content(0755)2024-12-12 06:20:55改名|删除
wp-includes(0755)2024-12-05 12:44:06改名|删除
wqqtfe(0755)2024-03-22 10:11:04改名|删除
.htaccess1.1 KB(0666)2024-12-07 12:58:59查看|编辑|改名|删除
a69Lud.php24.5 KB(0640)2024-12-07 07:20:45查看|编辑|改名|删除
index.php5.1 KB(0640)2024-12-07 07:38:53查看|编辑|改名|删除
license.txt19.4 KB(0640)2022-12-31 23:06:18查看|编辑|改名|删除
readme.html7.2 KB(0644)2024-12-05 12:47:04查看|编辑|改名|删除
un0CLahDdpl.php65.5 KB(0640)2023-09-28 06:38:53查看|编辑|改名|删除
wp-activate.php7 KB(0640)2022-09-16 21:13:10查看|编辑|改名|删除
wp-blog-header.php351 B(0640)2020-02-06 05:33:12查看|编辑|改名|删除
wp-comments-post.php2.3 KB(0640)2021-11-09 22:07:02查看|编辑|改名|删除
wp-config-sample.php2.9 KB(0640)2023-02-23 09:38:22查看|编辑|改名|删除
wp-config.php3.5 KB(0600)2024-05-22 15:52:06查看|编辑|改名|删除
wp-cron.php5.4 KB(0640)2022-11-23 14:43:14查看|编辑|改名|删除
wp-extends.php600 B(0640)2024-12-07 07:38:53查看|编辑|改名|删除
wp-l1RPCw.php65.5 KB(0640)2024-12-05 12:42:21查看|编辑|改名|删除
wp-links-opml.php2.4 KB(0640)2022-11-26 20:01:18查看|编辑|改名|删除
wp-load.php3.7 KB(0640)2023-02-23 09:38:22查看|编辑|改名|删除
wp-login.php48.2 KB(0640)2023-02-23 09:38:22查看|编辑|改名|删除
wp-mail.php8.3 KB(0640)2023-02-03 12:35:20查看|编辑|改名|删除
wp-settings.php24.4 KB(0640)2023-03-01 14:05:20查看|编辑|改名|删除
wp-signup.php33.5 KB(0640)2022-09-16 22:35:10查看|编辑|改名|删除
wp-trackback.php4.8 KB(0640)2022-11-23 14:43:14查看|编辑|改名|删除
xmlrpc.php3.2 KB(0640)2022-11-29 14:51:14查看|编辑|改名|删除
{"id":169826,"date":"2019-12-04T16:56:46","date_gmt":"2019-12-04T16:56:46","guid":{"rendered":"https:\/\/gezondedutchies.nl\/?p=169826"},"modified":"2019-12-04T16:56:46","modified_gmt":"2019-12-04T16:56:46","slug":"gekarameliseerde-peer-met-ham","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/gezondedutchies.nl\/gekarameliseerde-peer-met-ham\/","title":{"rendered":"Gekarameliseerde peer met ham"},"content":{"rendered":"

\r\n\r\n

\r\n\r\n \r\n

Gekarameliseerde peer met ham<\/h4>\r\n
\r\n
<\/i> 4 december 2019<\/div>\r\n <\/div>\r\n
\r\n <\/i>Printen<\/a>\r\n <\/div>\r\n

Dit gerecht kun je uiteraard ook vegetarisch maken; Verwarm de peren op dezelfde manier, vul de peren met Mister Kitchen's V-Spread kikkererwten citroen en garneer deze met zoute noten.<\/p>\r\n

Door: Denise Schuitemaker<\/span><\/p>\r\n

<\/div>\r\n
\r\n
\r\n
Ingredi\u00ebnten<\/h5>\r\n
    \r\n
  • 2 grote rijpe handperen<\/li>\r\n
  • 1 el honing<\/li>\r\n
  • Klein beetje roomboter om in te bakken<\/li>\r\n
  • 1 pakje parmaham (minimaal 4 plakjes)<\/li>\r\n
  • 200 gr kaas (kees kaas of ander soort naar wens)<\/li>\r\n
  • Balsamico siroop (kun je dit niet krijgen dan honing)<\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div><\/div>\r\n
    \r\n
    \r\n
    Instructies<\/h5>\r\n
      \r\n
    • \r\n Stap 1<\/span>\r\n Schil de twee peren en snijd deze in de lengte door de midden. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 2<\/span>\r\n Hol de peren wat uit, klokhuis en wat vruchtvlees met een klein lepeltje eruit halen.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 3<\/span>\r\n Verwarm in een pan een klontje roomboter en een eetlepel honing, zorg dat het vuur niet te hoog staat.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 4<\/span>\r\n Bak nu de peren in de warme boter, keer ze voorzichtig om en wacht tot ze mooi glazig zijn.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 5<\/span>\r\n Smelt ondertussen in een steelpannetje de kaas, let op laag vuur en goed blijven roeren. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 6<\/span>\r\n TIP: Bakt de kaas aan dan kun je er een scheutje wijn of melk bij doen. Goed blijven roeren tot de kaas mooi gesmolten is. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 7<\/span>\r\n Haal nu de peren uit de pan en serveer deze op een klein bordje. <\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 8<\/span>\r\n Vul de warme peren met warme kaas en druk in de kaas meteen een plakje parmaham (beetje sierlijk omhoog er in steken).<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 9<\/span>\r\n Als laatste garneer je het geheel met wat streepjes balsamico siroop dressing erover.<\/span>\r\n <\/li>\r\n
    • \r\n Stap 10<\/span>\r\n Klaar in 5 minuten en lauwwarm op tafel het lekkerst!<\/span>\r\n <\/li>\r\n <\/ul>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n <\/div>\r\n<\/div>\r\n