Snackbrokken
30 januari 2019
: 15 min
: 15 min
: 30 min
: Makkelijk
Ingrediënten
- Voor de bodem:
- 2 el maïsmeel (paars gekleurde variant gebruikt in recept)
- 2 el kokosolie
- Beetje kaneel
- 150 gr ongezouten cashewnoten
- 10 dadels
- Voor de vulling:
- 1 el maïsmeel
- 100 ml melk
- 75 gr studenten haver
- 10 dadels
Instructies
- Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Stap 2 Doe de ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine en maal deze fijn.
- Stap 3 Verdeel het mengsel over een klein brownie blik.
- Stap 4 Maak nu de topping!
- Stap 5 Maal de melk, maïsmeel en dadels fijn.
- Stap 6 Verdeel dit over de bodem.
- Stap 7 Verdeel studentenhaver erover en druk deze een beetje aan.
- Stap 8 Bak het geheel 15 minuten in de oven.
- Stap 9 Af laten koelen en nog een uurtje de vriezer in!
- Stap 10 Breek in stukken en klaar zijn je comfort brokken.
I simply could not leave your web site before suggesting that I extremely loved the usual information an individual provide to your guests?
Is going to be back regularly in order to inspect new posts