Raw Taart

Raw Taart

Raw Taart

Raw Taart

  • Bodem:
  • 150 gram dadels zonder pit
  • 100 gram amandelen
  • 1 eetlepel gesmolten kokosolie
  • Snufje zout
  • Tweede er derde laag:
  • 90 gram gesmolten kokosolie
  • 1 eetlepel lucuma ( zoetmiddel of honing)
  • Van 1 limoen het sap
  • 200 gram gemengde noten
  • 200 gram bosbessen
  • Zo maak je de bodem:
  • Doe de dadels en de amandelen in de keukenmachine, giet de gesmolten kokosolie erbij en meng het geheel heel fijn!
  • Doe het mengsel in een bodem bekleed met bakpapier en druk het mengsel goed aan (18 cm vorm).
  • Zo maak je laag 2 & 3
  • Meng alle ingredi├źnten weer fijn in de mixer, behalve de bosbessen deze zet je apart!
  • Goed gemengd?
  • Dan doen je 2/3 van het mengsel op de bodem verdelen en weer goed aandrukken.
  • Het overgebleven mengsel van 1/3 voeg je samen met de bosbessen en mix je weer goed.
  • Dit is laag 3 en deze doe je bovenop laag 2.
  • Nu bewaar je de taart in de vriezer, na een ┬Ż uur kun je de taart eten!
https://gezondedutchies.nl/recepten/tussendoortjes/raw-taart/